Ati radeon, Nvidia vagy intel videókártya a jobb?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 17:32
1/28 anonim válasza:
Szerintem NVIDIA:
3D technológiai támogatás
jobb néha olcsóbb
fejletebb
2/28 anonim válasza:
Radeonok jobbak, amit az előző irt az éppen az Atikra vonatkozik:)
3/28 anonim válasza:
Egy biztos az Intel kártyái sz@rok.
4/28 A kérdező kommentje:
ja az intel az foscsi XP
2010. ápr. 21. 21:09
5/28 anonim válasza:
Ati a legjobb eddig nem csalódtam benne
sokkal szebben jeleniti meg tisztább a kép
és nvidia is jó de ugy mond "lemaradott"
6/28 anonim válasza:
Régebben elég szoros volt a harc az Ati és a Nvidia közt de semmi kétség arra hogy az Atik viszik a pálmát
7/28 ceri válasza:
Régebben Nvidia volt a jobb, de csak a játékokra. Ez is inkább annak volt köszönhető, hogy a játék készítők többnyire arra a kártyára optimalizálták a játékokat. A közelebbi múltban az ATI annyival jobb, és nyújtott szélesebb választékot, hogy az Nvidia ezt az előnyét is elvesztette a játékgyártók körében. Ezért mostanság ATI. Intel szóba sem jöhet.
8/28 anonim válasza:
Én most ATI-t vennék.
Ugyanaz olcsóbban.
A HD 5xxx széria meg pláne minden árkategóriában befutó.
9/28 anonim válasza:
előzőnek
plusz még támogatja a DirectX 11-et amit nagyon sok Nvidia nem és még drága is szóval egyértelműen a pirosak győztek
10/28 anonim válasza:
Szerintem mind a 2 jó. Én mindig nVidia párti voltam. De most valóban az ATI előrrébb van. És ha két videókártyát akarsz, akkor mindenképpen az ATI-t ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!