Zsákba macska a halsznált laptop?
Figyelt kérdés
Használt laptopot vennék de néhány ismerősöm azt mondja ne vegyek. Egy másik meg új laptopot egy évig lehet használni.
Egy használt számitás techikai üzletben vennék vagy az emagon.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2016. szept. 1. 09:44
1/9 anonim válasza:
Jól mondja az ismerősöd. Zsákbamacska.
3/9 anonim válasza:
Nem ismered az előtörténetét. Észre se veszed rajta, ha valamikor leöntötték kávéval, majd gyors kipucolták. 1-2 hónap aztán a benne maradt ion dús folyadék szépen tönkreteszi a forrasztásokat, jönnek a kékhalálok, fagyások, aztán már be se tudod kapcsolni.
4/9 anonim válasza:
A világon MINDEN használt cucc zsákbamacska.
5/9 anonim válasza:
Használtan is tudsz 6-12 hónapos gépet garanciával venni.
Olyan boltot keress, akik céges gépek eladásával foglalkoznak!
A munkahelyemen pl. 3 évente cserélik a laptopokat, amik aztán mennek egy használtgépes üzletbe.
Jellemzően drágábbak, mint a hagyományos lakossági laptopok, egyrészről, mert márkás gépek (lenovo, HP üzleti széria) másrészt jobb állapotúak. Ha egy irodában az asztalon operál egy gép 3 évet és csak office fut rajta, akkor jó eséllyel sokáig fog még működni.
6/9 anonim válasza:
Bocsi, 6-12 hónap garanciát akartam írni.
7/9 anonim válasza:
A laptopok két csoportra oszthatóak, az átlag fogyasztó számára olcsón gyártott, de kevésbé tartós és használatra is elég rossz gépet, a másik pedig az üzleti felhasználásra szánt laptopok, amik drágábbak, viszont tartósabbak és használni is kellemesebb őket, ilyen laptopokat legalább fél év garanciával nyugodtan meg lehet venni, persze csak használt laptopokra szakosodott boltból, magánszemélytől nem érdemes, mert átverhetnek
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget amit kaptam és vettem egy teljesen új laptopot. Asus és 10% kedvevzménnyel vettem meg.
2016. szept. 5. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!