Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A macskám ráfutott a laptopom...

A macskám ráfutott a laptopom billentyűzetére, a monitorom pedig sárga lett. Mivel oldhatom meg, hogy újra rendes legyen?

Figyelt kérdés

Párat taposott rajta, majd a laptopom valami "Gamma" állítást jelzett, viszont akár mit nyomtam utána, nem tudtam visszaállítani. Vezérlőpult színkalibrálását próbáltam, az helyrerakja addig, amíg újra be nem kapcsolom a laptopot..

Mit tegyek?

2013. dec. 22. 11:14
 1/8 csacsi2 ***** válasza:

Macskapisit töröld le a monitorról :D

Bocs nem hagyhattam ki...

A videokártya beállításokat nézd meg. (pl catalyst).

Nem tudom mid van ezért csak ennyit tudok mondani.

2013. dec. 22. 11:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Rendesre állítottam ott is, de ahogy újrakapcsoltam, megint csak sárga.
2013. dec. 22. 11:57
 3/8 csacsi2 ***** válasza:

a Sárga képet a meleg szín adja. kesess olyat hogy színhőmérséklet és állítsd hideg-re!

OSD menü gyorsgomb.

2013. dec. 22. 12:07
 4/8 A kérdező kommentje:
a laptopon akkor előjött valami, mint amikor a fényerőt szabályozom az fn+f5 vagy fn+f6 gombbal. Szóval valamit ő nyomott le. De nem tudom, hogy mit, akárhogy állítom, úgyis visszaállítódik.
2013. dec. 22. 19:33
 5/8 csacsi2 ***** válasza:

Keress rá a laptop gyorsgombjaira (leírás)...

Ill.:

catalyst (ha azod van) - gyorsbillentyűk-nél nézz körül.

2013. dec. 22. 19:40
 6/8 A kérdező kommentje:

Solved. :DD Köszönöm minden tippet, és neharagudj, hogy értetlenkedtem, hogy nem értettem meg felét.:DD

Fn+ C billentyűkombinációt nyomhatta le, azzal állított a dolgokon .:DD Most próbálgattam, és sikerült :D

2013. dec. 22. 19:59
 7/8 csacsi2 ***** válasza:

Ennek örülök!

Legközelebb ha leírod a konfigurácíót, legalább a tipust, lehet hamarabb megleled a választ...

2013. dec. 22. 20:16
 8/8 b3gott3n válasza:
A macska jobban tudja! :D
2014. okt. 15. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!