SSD csere után mi történhetett?
Figyelt kérdés
Van egy laptopom amibe SSD került HDD helyére. Fel is telepítettem rá win10-et. Beépítőkeretbe tettem a hdd-t. De bios nem ismeri fela HDD-t. Mi lehet a gond? HDD-ről nem töröltem a rendszert.2016. aug. 31. 20:54
11/28 Dongaben válasza:
Igen! Ezért kellene a HDD-t leformázni.
12/28 A kérdező kommentje:
Fordított helyzetbe Számítógép-lemezkezelésbe ott van az SSD. Oké leformázom akkor a HDD-t.
2016. aug. 31. 21:36
13/28 A kérdező kommentje:
Áh nagyon bosszantó ez az egész. Ha most leakarnám formázni a HDD-t akkor kell vegyek egy sata csatlakozót amit rádugok asztali gépemre? Alapból abba még ide csatlakozós HDD-m van. Alaplapon van sata csatlakozás.:S
2016. aug. 31. 21:47
14/28 Dongaben válasza:
Ne hülyéskedj! Nincs egy haver...vagy valaki, aki 2 percet rááldoz egy gyorsformázásra...?
15/28 anonim válasza:
Figy... Berakod a helyére, elkezdesz rá telepíteni valamit, és ott leformázod. Aztán kiveszed az megcseréled, elméletileg látni fogja.
16/28 A kérdező kommentje:
Na valamit sikerül csinálni most...usb-ről leformázom HDD-t. Azon van a win 10-em.:)
2016. aug. 31. 21:56
17/28 A kérdező kommentje:
Hard Drive BBS Priorities mit jelent? Itt benne van most mind két hardverem. HDD és SSD is.
2016. aug. 31. 22:09
18/28 anonim válasza:
Csak ne húzz fel rá rendszert :D
19/28 anonim válasza:
Leformáztad?
Tedd az SSD-t a HDD alap helyére, a HDD-t pedig be kerettel az ODD helyére. Ha ez megvan, és felismeri ott, akkor jó. Lehet, hogya Windows nem fogja felismerni, amíg nem húzod újra az SSD-n, de szerintem fel fogja.
20/28 A kérdező kommentje:
Boot Option Priorities
Boot Option #1 [PO: Samsung SSD 850 EVO 250Gb]
ennyi..majd alatta
Hard Drive BBS Priorities rákattanok akkor itt bent van mind kettő
Boot Option #1 Samsung...
Boot Option #2 WDC...
2016. aug. 31. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!