Mi történhetett a processzorral operációr rendszer csere után?
Miután lecseréltem a windowsot win7 ultimateről win7 home premiumra a laptop "meghalt"! A cpu használat állandóan 100% és nem tudom mi történhetett vele...próbáltam visszarakni ultimate-t de a probléma még mindig fenn áll.
A böngésző is nagyon nehezen megy , nem tudom mit kezdhetnék vele...A számítógép értékelésekor a vidikártya teljesítmény és a többi 4.0 felett van , kivéve a processzor számításának sebessége ami 2,9 eredményt ért el ...
Már szinte hetek óta küszködök vele , remélem sikerül megoldanunk közösen a problémát!
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget, infók:
Laptop típusa: Dell Latitude E4300
Processzor típusa az eszközkezelő szerint: Intel core 2 duo cpu P9600 @2.53 GHz
Laptopon feltűntetett processzor cimke tartalma: Intel Centrino 2 Inside
Sajnos nem nagyon értek hozzá ezért írtam le amit tudtam a CPU ról :D
most valami auto updatet leállítottam, 50 CPU-t használt aztán volt még egy program az 43at...de mikor valamit csinálok böngészőbe vagy esetleg frissítek egyből felugrik a CPU 100%ra... frissítéskor pedig 40 re körülbelül...
amikor megvettem a laptopot soha nem volt ilyen gond vele...
kikapcsoltam a frissítéseket.... de még mindig az scvhost 50cpu-t zabál :((
A laptoppal vagy az operációs rendszerrel lenne a gond?
Vírusírtó eggyenlőre nem figyelei a gépet, énis az os-re gyanakodom , hisz lehet az a hibás! Néztem a processzor a 64bites windowsot támogatja és ezért azt raktam föl rá.
A HDD pedig tökéletesen működik, a processzorral van valami gond .
A teljesítmény pedig nincs centrikusra állítva , hisz nem sokat változtat , 3-4%-al kevesebb a cpu fogyasztás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!