Mitől lassúlhatott be a számítógépem windows csere után?
Kedves olvasó
Nemrég vettem egy Dell Latitude E4300 laptopot, gyári adatokkal gyönyörűen, laggmentesen futott a böngésző és egyéb.Játékokra nem használom! Miután újraraktam az operációs rendszerem gyárilag Win 7 Ultimate volt rajta, ugyan az került vissza rá, de teljesen belassult, a böngésző is alig megy! Fogalmam nincs mit tehetnék a lassúság ellen hogy újra gyors legyen mint régen! Ha esetleg valaki szakértő e témában elfogadnák néhány jótanácsot! :)
Laptop információk:
Intel(R) Core(TM)2 DUO CPU P9600 2,53GHz
Telepített memória(RAM): 4GB DDR3
Videókártya: Intel HD 4500M
driver hiba,
amd.com/ [link]
alaplap gyártójának oldalán, futtasd le Windows updateet, és driver booster is segíthet, hykaroumatán találsz kulcsot (keress rá az oldalon hogy pastebin)
Mi a francnak Core2Duohoz 4 GB ram?
XP-t neki meg 2 GB RAM-ot oszt csá!
#2:
Kevesebb RAM gyorsabb gép? :D Te vagy még egy érdekes. És ki mondta hogy XP -hez nem lehet 4 GB -ot használni. Annyi hogy max 3,5 Gb -ot fog belőle látni.
Amúgy a gép teljesen rendben van a Windows 7 -hez. Sőt még a Windows 10 -hez is.
Egyik ismerősöm ugyan ilyen konfigú laptopján 10 -et használ. Megy mint az óramű.
Gyárilag nem telepítenek Ultimate kiadást laptopra. Szerintem az a gond hogy valamilyen taknyolt pistike verziót raktál fel. Ezért lassú. Szóval megbízható MSDN forrású telepítőt használj. Bőven elég belőle egy pro kiadás is. És csak a Dell oldaláról leszedett drivereket használd. Szerintem megoldja a problémát.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat !
Meglátom mit tehetek :))
Win 7 32bitet raktál rá ugye?
Mert ha nem azt érdemes.
64bit nem ehhez a konfighoz van kitalálva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!