Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » S. O. S: HDD csere után miért...

S. O. S: HDD csere után miért nem megy a PS3-am?

Figyelt kérdés

Tönkrement a HDD-m, és kicseréltem egy 1 terás sshd-ra. Azt írja: The system software cannot run corretly. Press the PS button to try restart the system.

If the system cannot be restarted, the system partition of the sístem storage must be reformatted and you must reinstall the software.

Értem mit ír, után azt írja csatlakotassak valami médialejátszót, amit meg is tettem a frissitéssel együtt, de nem ismeri fel. valami ötlet?

2016. jún. 26. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:

A rendszerszoftver nem tud megfelelően futni. Nyomja meg a PS gombot az újraindításhoz. Ha a rendszet nem lehet újraindítani, a rendszerpartíciót ke kell formázni és rátelepíteni a rendszert.

Szerintem a PS nem szereti az SSHD-t.

2016. jún. 26. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg egy sz.gépben formázni. Javítsatok ki, ha tévednék de úgy tudom, hogy a PS rendszere a HDD-n van.. (vagy nem, Xbox360-am van:D)
2016. jún. 26. 21:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Es higy tudom rarakni a szoftvert?
2016. jún. 27. 08:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Rájöttem. Csak figyelmetlen voltam. Sony weboldalán ott van, hogy kell a frissitőfájlnak mappát csinálni. elösször egy PS3-at aztán egy UPDATE-t. utána már ment a frissités.
2016. jún. 27. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!