Miért fogyaszt több ramot a gépem, mint azelőtt?
A számítógépemen nagyon sokáig 32 bites Windows 7 volt, azonban mostanság már rajta van a 64 bites verzió, ám valamiért hihetetlenül sokat zabál, anélkül hogy valami erőltető programokat megnyitnék. Pl Firefox 4-5 ablakkal és semmi más háttér folyamattal megeszi a 2,8-3 giga ramot.
(4 giga ramom van jelenleg)
A gép egyébként 2012-es építésű, és a következők a specifikációi:
Alaplap:Gigabyte GA-970A-DS3
Amd Athlon II X3 455 processzor
Nvidia Geforce GTS 450 2 gigás
Samsung Evo 750 SSD 120gb ( Előzőleg volt rajta egy 500 gigás Sata 2 -es WD merevlemez , de azt cseréltem SSD-re)
2x2Gb Kingston HyperX 1333mhz ram
Szia.
Csak tippelek: Windows update: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..
Sok sikert.
üdv.
Nézd meg az erőforrás figyelőben mi az ami sok memóriát eszik.
Én is a Windows Update-ra tippelek, de nem biztos a dolog, de mint írtam az erőforrás figyelőből könnyen ki deríthető mi zabálja a memóriát.
Másrészt az 2x2 GB memória nem elég Win 7 alá baromság.Nekem évekig ment 2x2 GB DDR2-s memóriával a gépem Win 7 Ultimate 64bit-el gond nélkül.
Azt írtam hogy nem megy vele? Tudsz olvasni vagy lefordítsam neked képekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!