Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fogyaszt több ramot a...

Miért fogyaszt több ramot a gépem, mint azelőtt?

Figyelt kérdés

A számítógépemen nagyon sokáig 32 bites Windows 7 volt, azonban mostanság már rajta van a 64 bites verzió, ám valamiért hihetetlenül sokat zabál, anélkül hogy valami erőltető programokat megnyitnék. Pl Firefox 4-5 ablakkal és semmi más háttér folyamattal megeszi a 2,8-3 giga ramot.

(4 giga ramom van jelenleg)

A gép egyébként 2012-es építésű, és a következők a specifikációi:

Alaplap:Gigabyte GA-970A-DS3

Amd Athlon II X3 455 processzor

Nvidia Geforce GTS 450 2 gigás

Samsung Evo 750 SSD 120gb ( Előzőleg volt rajta egy 500 gigás Sata 2 -es WD merevlemez , de azt cseréltem SSD-re)

2x2Gb Kingston HyperX 1333mhz ram

2016. aug. 31. 17:56
 1/5 coopper ***** válasza:

Szia.

Csak tippelek: Windows update: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..

Sok sikert.

üdv.

2016. aug. 31. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Mert a 2x2Gb nagyon kevés. Win 7 alá ajánlott a 2x4, De inkább 2x8GB.
2016. aug. 31. 18:41
 3/5 R.;M.; ***** válasza:

Nézd meg az erőforrás figyelőben mi az ami sok memóriát eszik.

Én is a Windows Update-ra tippelek, de nem biztos a dolog, de mint írtam az erőforrás figyelőből könnyen ki deríthető mi zabálja a memóriát.

Másrészt az 2x2 GB memória nem elég Win 7 alá baromság.Nekem évekig ment 2x2 GB DDR2-s memóriával a gépem Win 7 Ultimate 64bit-el gond nélkül.

2016. aug. 31. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt írtam hogy nem megy vele? Tudsz olvasni vagy lefordítsam neked képekre?

2016. aug. 31. 20:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Annyit sikerült javítani, amit javasolt a 1?-2? kommentelő hogy a windows update-t teljesen ki kell lőni: és így van 4 gigából 1,5giga ram van max használva, úgy hogy firefox 5 ablakkal és semmi más.
2016. aug. 31. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!