Mitől lehetséges az, hogy az internetet (kábeles) a PC csak a második, harmadik indításra érhető el?
Figyelt kérdés
Már a Malwarebites és az avas is végigfutott rajta, csináltam egy rendszerfrissítést is. Nem nyúltam és töltöttem le semmit.2016. aug. 30. 08:40
1/4 anonim válasza:
Ha van routered, akkor állíts be rajta fix IP címet a jellezően csatlakoztatott eszközöknek. Az gyorsít valamennyit a dolgon.
2/4 A kérdező kommentje:
Kint volt a szerelő(Telekom)itt bajlódott vele, rám akarta kenni a PC hibát, de mondtam Neki, a Laptopon sem jön mindíg be Wifi-n. Aztán nagy huzavona után a vonalon talált valamit. Nem csinált semmit, de azóta jó.Érdekes ez a szolgáltató is. A központban a Hölgy talált valamit, lehet, hogy ott javítottak a programban, ettől függetlenül kiküldtek egy nagyon okos szerelőt.
2016. aug. 31. 07:29
3/4 anonim válasza:
Minden szolgáltató ugyanilyen. Sajnoss.
4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap kaptam egy sms-t, hogy végeztek a javítással.Ma reggel nem indult el a net.!
2016. szept. 1. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!