Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől nem működhet az egér...

Mitől nem működhet az egér görgője (scroll)?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó egerem amit nagyon szeretek és drága is volt. Tegnapi nap megbolondult mert magától fel le görgette a honlapokat ahogy mozgatam a kurzort, és ha tényleg görgetni akartam le akkor vissza ugrott mindig. Ma már a görgője egyáltalán nem működik. szét szedtem az egeret kiszedtem a görgőt megpucoltam és befújtam WD-40 el és vissza raktam de most se jó. pedig látszik is ahogy fogaskereket meghajtja a görgő és hallani is, de akkor nem értem mitől nem működik. :S

van valakinek valami ötlete hogy lehet megcsinálni? lehet szoftveres probléma? tudom egyszerűbb ha veszek másik egeret, de nagyon szeretem ezt az egeret és már nem biztos h kapok ugyan ilyet

2016. aug. 29. 19:52
 1/1 anonim ***** válasza:
próbáld ki másik egérrel ha azzal is ugyanazt csinálja akkor biztos szoftveres hiba van.
2016. aug. 31. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!