Mitől nem működhet az egér görgője (scroll)?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó egerem amit nagyon szeretek és drága is volt. Tegnapi nap megbolondult mert magától fel le görgette a honlapokat ahogy mozgatam a kurzort, és ha tényleg görgetni akartam le akkor vissza ugrott mindig. Ma már a görgője egyáltalán nem működik. szét szedtem az egeret kiszedtem a görgőt megpucoltam és befújtam WD-40 el és vissza raktam de most se jó. pedig látszik is ahogy fogaskereket meghajtja a görgő és hallani is, de akkor nem értem mitől nem működik. :S
van valakinek valami ötlete hogy lehet megcsinálni? lehet szoftveres probléma? tudom egyszerűbb ha veszek másik egeret, de nagyon szeretem ezt az egeret és már nem biztos h kapok ugyan ilyet
2016. aug. 29. 19:52
1/1 anonim válasza:
próbáld ki másik egérrel ha azzal is ugyanazt csinálja akkor biztos szoftveres hiba van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!