Eltűnt a Windows 10-ből a bluetooth?
Windows 10 64 bit van a laptopomon. Pár hete még megvolt a műveletközpontban a Bluetooth ki-bekapcsolási lehetőség, de most már nincs. Se az eszközkezelőben, sem a gépházban sincs. Már minden módszert megpróbáltam, angol nyelvű honlapokat is néztem, nem segített, pedig elvileg másoknak is volt ilyen problémája, főleg a legutóbbi nagy win10 frissítés után.
A minap apukám hívott telefonon, hogy nem tudja használni a bluetooth egerét, pedig a tegnap még működött. Neki is hasonlóan eltűnt minden bluetooth csatlakozási lehetőség.
Mi lehet a baj ?
Én spec. nem használom annyira, de ő igen, és nem tudok így segíteni neki, mivel az enyémen sem tudom helyre hozni.
7. nem írt. Nem véletlen!
MS egy fos! (De nincs egy átlagember számára elérhető, kezelhető OS.)
W10 családi licensz: telepítés, gyorsaság tűrhető. Frissítések után, mint csiga az akácerdőben (Első boot: 44mp, frissítéses boot: 6 perc).
Bloetooth fényképátvitel:
LG 610, 2GB, 10 perc
Sami S7 edge 40 perce megy... )nem A.B.C. sorrend, nem elkészülési sorrend, nem helyfoglalási sorrend, akkor mi????
W10 a gubanc. Éljenek a programozók! Assemblyt tanultam, úgy 11%-g (3 hónap alatt). Az programozás! A többi egy szr!
TAG-s kiírásos prg-ket írtam, aki lepontoz, valszeg az én szösszenetemből tanult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!