Eltűnt a Windows 10-ből a bluetooth?
Windows 10 64 bit van a laptopomon. Pár hete még megvolt a műveletközpontban a Bluetooth ki-bekapcsolási lehetőség, de most már nincs. Se az eszközkezelőben, sem a gépházban sincs. Már minden módszert megpróbáltam, angol nyelvű honlapokat is néztem, nem segített, pedig elvileg másoknak is volt ilyen problémája, főleg a legutóbbi nagy win10 frissítés után.
A minap apukám hívott telefonon, hogy nem tudja használni a bluetooth egerét, pedig a tegnap még működött. Neki is hasonlóan eltűnt minden bluetooth csatlakozási lehetőség.
Mi lehet a baj ?
Én spec. nem használom annyira, de ő igen, és nem tudok így segíteni neki, mivel az enyémen sem tudom helyre hozni.
Eszköz kezelőben ott van?
Van ismeretlen eszköz?
Frissítsd a drivereket,első sorban a gyártó honlapjáról.
Frissitsd az alaplapi chipset-et is.
Nekem is ugyanez a gondom, sehol se találok rá megoldást, már azon gondolkozom, hogy melyik kalapáccsal törjem össze a laptopot...
Aki tud rá megoldást a problémámra az kérem írja meg hogy mekkora súlyú kalapáccsal törjem darabokra ezt fos laptopot...
Valami nagyon elb.aszott Windows dolog lehet ez, mert amikor haza mentem hétvégére, az otthoni laptop, ami a tv alá van betéve, szintén ezt csinálja. Pedig idáig megvolt a bluetooth, ott lehetett kapcsolgatni... Hihetetlen.
A bt szolgáltatások futnak, automatán indulnak, de most majd újra rakom a gépem és figyelem, hogy mi b.assza el...
Vicc, hogy újratelepítés után egyáltalán nem talált most már bluetooth-t. Pedig régen megtalálta és a Műveletközpontból egyből lehetett ki-be kapcsolni.
Valakinek ötlet?
Szia. Köszi.
Több ismerősöm is így járt egyénként, csak nekik nem tűnt fel, mivel nem is használják.
Köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!