Gép szerelésben segítség? Egy régi gépről lenne szó és tanácstalan vagyok
a régi d-sub (avagy VGA) csatlakozót csavarral rögzíted hozzá a videokártya kimenetéhez. Az, ami a képen van, hozzá van forrasztva a videokártyához, szóval nem kéne leszedned róla (feltéve hogy nem félsz a tönkre tevésétől).
A jobb felső sarokban meg pop szegecselés van, azt ha szétszeded többet össze nem rakod, maximum másik szegeccsel meg szegecselő géppel.
Ha egyik sem az, amire kíváncsi vagy, akkor ne legyél már lusta, dobd bele paint-be és rajzolj köré egy bazi nagy piros karikát, hogy pontosítsd azt, amire rákérdezel.
A fehér dvi (vagy nemtudom) milyen csatlakozója gondoltam igen, sajnálom de telefonról vagyok és nem akartam leszedni emiatt egy alkalmazást.
Hát ha forrasztva van akkor inkább nem próbálkozok, csak mivel az alatta lévőket kitudtam csavarozni gondoltam ezt is ki lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!