Gyorsabb lenne is a konfig?
sziasztok az lenne a kérdésem hogy van egy vinyóm egy wd de nem majd darab 16mb cache sata II 500 gb
teszteletem a sebességét ennyire képes:
ha vennék egy másikat :
Seagate Barracuda 1TB, 7200rpm, 64MB cache, SATA III
gyorsulna a rendszer? tudom hogy ssd lenne a legjobb de kell a tárhely is most nekem tehtá mindenképpen hdd-t vennék. Itt egy teszt:
ez alapján sokkal jobbnak tűnik de annyira nem értek hozzá gyorsabb lenne a gép? amúgy a gépem
i5 6500
8gb ram
ugya a vinyó amit mondtam
vga 280x bár szerintem ez mind1 most
válaszokat köszönöm!
és játékoknál észre lehetne venni? pl aion egyik barátomnak ugyan ez a konfigja van
csak nekei sata 3 vinyóval és nekem ha olyan helyen vagyok ahol sok embert kell megjelenítani hirtelen akkor le megy az fps neki meg csak 1 mp dropp van és visszamegy 60-70 fpsre nekem meg marad len és hallom ahogy a vinyóm meg zakatol az internet is ugyan az és ugyan azon a grafikai beállításon is játszunk.
Valamennyire igen, de csodát ne várj.
Kérdés, mihez kell a sebesség? Mert ha pl a windows gyors betöltése a cél, akkor sleep módból pár másodperc alatt feláll (a sok barom meg veszi erre az ssd XD). Ha valamilyen kisebb programot akarsz indítani, akkor szóba jöhet a ram drive. Ha játék gyors betöltéséhez kell, akkor valóban ssd-t célszerű venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!