Ha 8 GB RAM-ból a rendez csak 3.2 GB-ot használ, akkor az adatokat "össze-vissza" tehát mind2 modulba írja, vagy csak az egyikbe, és ha az megtelt, akkor írja a másodikba az adatot?
Figyelt kérdés
2016. aug. 28. 22:26
1/7 anonim válasza:
ez attól függ hogy 1 modul hány GB-os
2/7 anonim válasza:
Mindkét modulban található adat. Nagyon leegyszerűsítve, Windows esetén a kernel módhoz tartozó memóriaterületek a felső címeken találhatóak, míg adatok jellemzően lent. De virtuális memória mindenbe beleszól...
3/7 anonim válasza:
Ha a Dual-channel aktív, akkor mindkét ramba egyforma mennyiséget ír, hiszen csak így lehet elérni a sávszélesség duplázást.
4/7 A kérdező kommentje:
#3-as köszönöm erre voltam kíváncsi.
Megy mindenkinek a zöld srácok!
2016. aug. 28. 23:32
5/7 anonim válasza:
amúgy csak 3.2Gb-ot tudsz használni a 8-ból?
6/7 A kérdező kommentje:
csak egy példát írtam, mindet tudom használni.
2016. aug. 29. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!