Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik a videokártyám?

Miért nem működik a videokártyám?

Figyelt kérdés

GTX 950M, egy laptopban.

Windows 7-et most telepítettem, feltelepítem a videokártya drivert (hivatalos oldalról a legfrissebbet), fel is telepíti, de nem működik, el sem indul.A Geforce Experience feltelepül el is indul, mutatja, hogy tudom frissíteni a videokártyát, letöltöm, frissíti, kiírja, hogy hibátlanul telepítve, újraindítom a gépet és ismét írja Geforce Experiencben, hogy tudom frissíteni?!

Mégis mi ez és hogyan tudom megoldani?

2016. aug. 28. 19:23
 1/5 A kérdező kommentje:

Közben észrevettem, hogy az eszközkezelőben az nvidia driver tulajdonságainál ezt írja:

" A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43) "

2016. aug. 28. 19:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Vedd ki a videokártyát, majd helyezd vissza hátha meglazult. Valamint BIOS/UEFI-ben ellenőrizd, mi az elsődleges grafikus megjelenítés. Alaplapi vagy videokártya.
2016. aug. 28. 19:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Windows 10-el tökéletesen működik, tehát nem lazulhatott meg.
2016. aug. 28. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:

2-es Laptopból, hogy vegye ki?

Biosban nézd meg engedélyezve van e a dedikált vga.

2016. aug. 28. 21:33
 5/5 A kérdező kommentje:

Frissítettem a boszit, újraindult a gép, utána működött. Most ismét indítom és ismét nem működik, mi ez?

Azóta keresem a megoldást, de semmi sem működik!

2016. aug. 30. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!