Miért nem működik rendesen a videókártyám?
Van egy Gigabyte R9 280X oc kártyám és amikor beszereltem akkor felraktam a drivereket meg minden de amikor belépek egy játékba akkor megfagy a kép és kidob az asztalra azzal hogy a
"képernyőillesztő nem válaszolt majd újra helyreállt"
A Dead Island Riptidenél pedig megfagy a kép majd kékhalál.
Tudtok valami megoldást? most azt akarom megpróbálni hogy újratelepítem a windows-t és úgy hátha menni fog.
Táp?
Konfig?
Mindent a helyére raktál-e?
Nem laza-e a VGA tápcsatlakozója?
gép:
Chieftec ctg 500-80p (sok tesztet láttam ezzel a kártyával és ezzel a táppal úgyhogy elégnek kell neki lenni)
FX-6300 3.5GHZ
GA-970a-DS3p
Corsair Vengeance 4GB 1600mhz
úgy van bedugva a kártyába hogy 1x 6pin meg 1x 6+2 pin
Lehet, hogy mégis a táp a gond, bár ez a kékhalál dolog, nem tudom mi akar ez lenni.
Esetleg ha van másik tápod, vagy tudsz kölcsönkérni, akkor próbáld meg másikkal.
Esetleg játék előtt nyomj egy stabilitás tesztet CPU-ra is meg VGA-ra is.
Hi!
Mielőtt felraktad a mostani kártyádhoz a drivert, letörölted az előzőét?
Ha minden kötél szakad (végső eset), én újraraknám az egész rendszert.
Hát basszus, én se tudom mi lehet a baj. Azért megpróbálok valahogy segíteni..
1. Van valami húzva? Pl. processzor, videókártya.
2. Egész biztos hogy jó drivert raksz fel? (a te kártyáddal és a windows bit-el is egyeznie kell /64 és 32 bites van)
3. Esetleg van valamilyen integrált videochiped? Mert kipróbálhatnád kártya nélkül, hogy úgy működik e.
1. nincs semmi húzva
2. 64 bites a driver meg a windows is
3. nicns semmi integrált kártyám :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!