Ez az összeállítás szerintetek jó?
FSP 400W HEXA+ Táp
MSI B85M-E45 Alaplap
Intel Celeron G1820 Processzor
Kingston 4GB 1600Mhz HyperX Fury Black Ram
Western Digital 500Gb Hdd
Nem arra vagyok kíváncsi hogy lehetne jobbat is én ezt bírtam kihozni és ezt rendeltem meg. Pár ismerősöm mondta hogy ez így nem jó meg stb.. Az lenne a kérdésem hogy mért ne lenne jó?
Ja csak nem ott, ahol írtad, hogy a tápnak van villámcsapás elleni védelme???
Te idiot...
ELMŰ honlapjáról:
"Ha Önnek nagyobb értékű készülékei vannak, és anyagilag ezt megengedheti magának, akkor a szerencsére igen kis valószínűséggel fellépő villámcsapások okozta túlfeszültség ellen is védelmet nyújtó 3 lépcsős ("B", "C" és "D" osztályú kombinált) védelem kiépítését javasoljuk."
Tudatlanságból lepontoztok, oszt még villámvédelmet se láttatok :D
20#
De privátban beszéltam az illetövel de lényegtelen a dolog.
Konkrétan nem tudom hogy miért de igy lett.
És szerintem is az vágott ki mindent.
21#
Nem volt rajta semmilyen matrica igy nem tudok mit tenni vele.
22#
Hát igen :) sdd-ket nem használtam még sosem
23-34#
Nagyon eltértetek a témától de jó beszélgetést :D
36
szép tőled, én is leírtam, de láthatóan nincs meg a magához való esze. ami neked vagy nekem egyértelmű, az neki nem és hiába magyarázod neki, még ő gondolja úgy, hogy mi tudjuk rosszul, hiszen azt a BOLTBA mondták neki...
36#
Ilyenekröl én sajnos nem voltam informálódva és már nincs meg semmi se hogy bármivel is fenyegetni tudjak. (a szállítóleveleket kidobtam a gépet eladtam hogy az újaba költsem)
37#
Nem kell senkit se hülyének nézni azért mert nem tud 1-2 dologról. És nem mondta egy szóval se hogy neked vagy a boltnak volt/van igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!