Ez az összeállítás szerintetek jó?
FSP 400W HEXA+ Táp
MSI B85M-E45 Alaplap
Intel Celeron G1820 Processzor
Kingston 4GB 1600Mhz HyperX Fury Black Ram
Western Digital 500Gb Hdd
Nem arra vagyok kíváncsi hogy lehetne jobbat is én ezt bírtam kihozni és ezt rendeltem meg. Pár ismerősöm mondta hogy ez így nem jó meg stb.. Az lenne a kérdésem hogy mért ne lenne jó?
9# Én itthon annyit észleltem hogy bekapcsoltam kb. eljutottunk addig még beléptem a fiókba és puff kikapcsolt. Egy enyhébb szikrázást hallottam aztán éreztem a füstöt.
Bevitték szervizelni annyit írtak hogy az alaplapom teljesen meghibásodott cserére szorul a processzor is meghibásodott de még használható.
A többi dolog meg enyhén sérült azokkal nincs nagy gond. Na meg ugye a tápnak is lőttek.. Annyit írtak még hogy ha jól emlékszem 50k lett volna a javíttatás így mondtam hogy küldjék vissza inkább veszek újat.
Jól átvágtak így elsőre úgy tűnik.
Garancia meg hol volt?
12# Nem ajánlottak semmit ők annyit mondtak vagy megcsinálják vagy visszaküldik és oldjam meg
13# Gondolom az lett volna a garancia hogy ingyen szállítanak.. Valahogy értem is hogy mért csak 1 év volt rajta
az 1 év az 1 év. tök mindegy, mi a baja, garancia van rá. fogyasztóvédelemhez kellett volna fordulnod, legalábbis ezt mondani nekik.
de nem arra gondoltam, hogy a bolt mit ajánlott, hanem hogy mi volt a gond azzal, amit neked ezen az oldalon ajánlottak
szóval leszarod a véleményünket, de ha pozitív, akkor mégis mondjuk el?
ilyen gép mellé egy 350-es fsp táp is jó lett volna, azon spórolhattál volna.
b85 egy celeron mellé.. többe kerül a lap mint a proci. jóval többe.
4gb ram böngészésen kívül semmire nem elég
az 1 terrás vinyó jobban megérte volna
17# [link]
18# Azért vettem nagyobb dolgokat a processzoron meg a ramon kívül mert majd azokat le akarom cserélni csak most nincs pénzem rá és nagyon kell a gép a munka miatt.
szerintem ezt az oldalt itt nem nagyon ajánlották neked...
te meg egy nagy marha vagy, ha veszel valamit, beszarik visszaküldöd és elfogadod, hogy a te hibád. (vagy mit csináltál? sört öntöttél bele? na akkor igen)
Azt be is kell bizonyítani, hogy nem rendeltetésszerű használatból eredt a meghibásodás. De gyanítom a táp ment tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!