Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meg tudná-e forgatni a szivatt...

Meg tudná-e forgatni a szivattyú a + vízmennyiséget?

Figyelt kérdés
Üdv! Van egy Corsair hydro h105-ös vízhűtésem. Egy r9 390-hez akarok venni víz blokkot, és a h105-el szeretném hűteni úgy, hogy a procit és a vga-t is hűtöm egyszerre.(Radiátor->proci->vga->radiátor). A kérdésem az, hogy a szivattyú meg tudná-e forgatni a plusz vízmennyiséget, és ha igen érdemes-e egy 120 cm-es bordát a proci és a vga közé betenni?

2016. aug. 26. 21:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Sokkal jobb kérdés, hogy hogy akarod beüzemelni, ha gyári megoldás nincs az elosztására akkor én nem állnék neki töcsizni a helyedben(ha minden jól is megy a hatékonysága minimum kérdéses), nem gyenge anyagi kárt tudsz összehozni egy kis figyelmetlenséggel.

Erről a konkrét hűtőről fogalmam sincs, de általánosságban kijelenthető, hogy nem kicentizik ezeket, egészen biztos vagyok benne hogy bírná. Ha feltétlenül meg akarod próbálni akkor azért érdeklődj fórumokon, hogy hogy érdemes nekiállni.

2016. aug. 26. 22:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben. Elméletileg csak 1 csatlakozót kellene szétvenni, és az a visszamenő. Az menne a vga bemenő ágára, onnan pedig 1 új csővel vissza a radiátorra. A megvalósítástól nem tartok, a szivattyúnak viszont szerintem legalább egy 400l/h-ás szállítási teljesítménnyel rendelkeznie kellene ahhoz, hogy biztosan meg tudja forgatni a +vizet. Erre vonatkozó adatot viszont sajnos sehol sem találtam
2016. aug. 26. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!