Meg tudná-e forgatni a szivattyú a + vízmennyiséget?
Figyelt kérdés
Üdv! Van egy Corsair hydro h105-ös vízhűtésem. Egy r9 390-hez akarok venni víz blokkot, és a h105-el szeretném hűteni úgy, hogy a procit és a vga-t is hűtöm egyszerre.(Radiátor->proci->vga->radiátor). A kérdésem az, hogy a szivattyú meg tudná-e forgatni a plusz vízmennyiséget, és ha igen érdemes-e egy 120 cm-es bordát a proci és a vga közé betenni?2016. aug. 26. 21:50
1/2 anonim válasza:
Sokkal jobb kérdés, hogy hogy akarod beüzemelni, ha gyári megoldás nincs az elosztására akkor én nem állnék neki töcsizni a helyedben(ha minden jól is megy a hatékonysága minimum kérdéses), nem gyenge anyagi kárt tudsz összehozni egy kis figyelmetlenséggel.
Erről a konkrét hűtőről fogalmam sincs, de általánosságban kijelenthető, hogy nem kicentizik ezeket, egészen biztos vagyok benne hogy bírná. Ha feltétlenül meg akarod próbálni akkor azért érdeklődj fórumokon, hogy hogy érdemes nekiállni.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben. Elméletileg csak 1 csatlakozót kellene szétvenni, és az a visszamenő. Az menne a vga bemenő ágára, onnan pedig 1 új csővel vissza a radiátorra. A megvalósítástól nem tartok, a szivattyúnak viszont szerintem legalább egy 400l/h-ás szállítási teljesítménnyel rendelkeznie kellene ahhoz, hogy biztosan meg tudja forgatni a +vizet. Erre vonatkozó adatot viszont sajnos sehol sem találtam
2016. aug. 26. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!