Betmenvées kérdése:
Rontja a laptop akksiját az, hz sokszor töltöm fel? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy Asus K501LX típusú laptopon, arra megvettem a CS:GO-t. 1080p-ben játszok medium beállításokkal, így van 100-150 fps-em. Ez gyorsan meríti az akksit, így sokszor fel kell töltenem a laptopot. Sajnos nem kivehető az akkumulátora, így nem tudom csak töltőről mükődtetni.Rontja ez a sok feltöltés az akksiját? Milyen lehetőségekkel tudom az akkumulátorát megóvni, hogy sokáig működjön a laptop?2016. aug. 26. 08:22
1/2 anonim válasza:
De... De nem kell hogy kiveheto legyen ahhoz hogy toltorol mukodjon...
A sok merites rontja
2/2 anonim válasza:
Szokás olyat elkövetni, hogyha sokáig akarod meneszteni a laptopot, akkor kiveszed az akksit és csak töltőről meneszted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!