Eggy hd 7750 2gb ddr3 maximum milyen játékokat bír el?
# 10 Hát ezért a válaszért megérte kivárni a 3 nap-ot ahelyett hogy egy új kérdést írtam volna mondhatom....
U.I.:Az a baj hogy csak olyat lehet találni amelett egy ösrégi am3-as (vagy rosszabb)procit használnak.
Komolyan mondom, még neked áll feljebb...
Akkor még többet segítek:
Gugi: <játék neve> 7750 <i5|i3>
https://www.youtube.com/watch?v=6ElEvChutfE
Itt egy videó, itt még a poopos Fraps sem veszi le az FPS-t, a közepénél mutatja a settingset. Ha erre kitalálod, hogy az i3 is bottleneckeli ezt a fostos kártyát, akkor ott van a recept 2 sorral feljebb, ami alapján 3 perc alatt kiguglizhattad volna.
# 12 Nem személyeskedésnek szántam csak a válaszod olyan hasznos volt, hogy pl.: mint amikor az embernek meg kell találnia a tűt a szénakazalban és ahelyett hogy adnál neki egy mágnest aszt mondod neki hogy nézze át mégegyszer.
Segiteni segít de nem sok
Meghát eléggé gyerekes is volt ez a válasz az egyszer biztos.
Hülye nem vagyok tudom jól hogy az i3 kihajtsa,én a sima am3-as proceszorokról beszéltem....
Meghát ahogy látom te is majdnem belehaltál abba hogy utána "guglizál".
# 15 Ajánlok egy pszichológus, mert hogy ennyire idegösszeomlást kapsz ez végett az elég dúrva.
Azt álitani hogy "sírok, értetlenkedek" (hoalatt nem emlékszem mintha térden álva könyörögtem volna a válaszért)és a saját életedet hasztalannak álitani.
# 18 Legközelebb ha lehet rólam beszélj, jó ?
Mert a mondatod fele nekem akar szólni a másik meg már nem mert képes voltál lehagyni a "magad" szót a mondatod-ból, és még te akarsz elküldeni engem a francba....
Az hogy képes vagyok kulturáltan vissza válaszolni (# 11 válaszom kivételével,persze azt is csak mérgemből irtam)olyan válaszokra mint ez már sugalja hogy nem lehetek troll.
Egyébként mi ugyanabban a dimenzióban vagyunk ?
Direkt leirtam hogy én nem akarok személyeskedni, én arról nem tehetek hogy aztán a másik válaszoló elkezdett.
Miért is ? 5-10 perc miatt?
Én az idegösszeomlásos választ nem vicc-nek szántam,
ha meg nézed a # 15-ös választ akkor az eléggé annak tűnik.
De egyébként mi a baj a gépigény.hu-val ?
Mert úgy kezeled mintha egy olyan add-al telebaszott oldal lenne hoalatt van olyan hasznos mint ez az oldal ha hiszed ha nem.
Kvára nem tűnik idegösszeomlásnak, csak komolyan unalmas, hogy még flegmázik, meg visszaszólogat a kérdező, aki annyira sem képes, hogy leírjon helyesen 2-3 mondatot, vagy használja a keresőt.
Adtunk 3-4 választ, arra kívántam reagálni, hogy még egy gyépés kérdező. Képzeld, nem volt mögötte semmi düh, vagy idegbaj, csak fárasztó, hogy ennyire nem becsülik egyesek az energiaráfordításunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!