Eggy hd 7750 2gb ddr3 maximum milyen játékokat bír el?
Azért GTA sanandreas-t simán viszi :"D
Komolyabb játékokra nem hinném hogy elég..
Próbáld ki a My last friday játékot, (ingyenes,kb 800mb, demo)
Ha azt viszi, akkor nem is olyan rossz gép és hasonló játékokat is bírja majd. (Papiron amúgy elég nagy ennek a gamenak a gépigénye)
Annyira nem gyenge kártya. 2012-2013-as játékokat érdemes nézegetni referenciának, mivel akkori a kártya. Pl. Prohardver, Ipon teszt a mérvadó itthon.
Én azt mondanám, hogy GTA V visszafogott medium beállítással játszható, de első sorban CS:GO, Dota, WoW, LoL, meg régebbi játékok futtatására ideális a kártya.
Jaa, amugy első vagyok bocsi. Valamit nagyon félre olvastam. :D Szerintem mai játékokat simán viszi (elegendő rammal)
Gta5re is simán elég.
A 240-es max driverben lehet egy kicsit előrébb, de se nem erősebb (kb. harmadával gyengébb is), se nem fejlettebb. Ugyanarra az architektúrára épül mindkettő. A 200-as széria lényegében a HD 7000 rebrandje volt, a 300-as széria is inkább csak ráncfelvarrás volt.
Kb. 7870=270~370 ilyesmi a viszony.
Hát a 720p-hez képest az 1080p pontosan 2,25x annyi pixelt jelent, és a medium-high kis elég tág fogalom. Pl. élsimítás, post-process effektek, amik megtizedelik a teljesítményt, meg a textúrák részletessége, amíg van ami alig terheli a GPU-t.
Én azt gondolom, hogy 1080p + medium beállítások - minusz élsimítással már játszható tartományba esik. Nem kell alábecsülni ezeket a kártyákat, de azért azt se kell eljátszani, hogy minél olcsóbb a kártya, annál több dolgot visz. Maradjunk annyiban, hogy mindenkinek más a játszható szint, és a low-medium-high fogalom is elég tágas, főleg hogy már elterjedt lett az ultra fogalom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!