Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Corsair CX 450W helyett XFX...

Corsair CX 450W helyett XFX 450W PRO?

Figyelt kérdés
Corsair-t akartam venni de már nem kapható ott ahol rendeltem volna. Meg mondták páran hogy a cx sorozat nem a legmegbízhatóbb.

2016. aug. 25. 13:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor szerencsés helyen élsz, nekem még azt sem tudták megmondani, hogy merre találhatóak a dsub csatlakozók.
2016. aug. 25. 15:30
 12/15 A kérdező kommentje:
Ért hozzá a csávó csak mivel nem tudok még beszélni vele gondoltam rakok ki pár konfigos kérdést. Nagyrészben segítettek persze. Mondjuk majdnem dobtam egy hátast mikor írják hogy jó lesz minden max ram mennyiségen változtass és alá valaki odaírja hogy vga meg procin kívül kuka az egész :D
2016. aug. 25. 15:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Mivel az egész gép személyre szabható, így nyilvánvalóan előfordulhat, hogy valakinek teljesen más konfigurációra lenne szüksége. Én sem értek egyet azzal, hogy ennyire lespórolod a házat és a perifériákat, de ha nincs szükséged jobbra vagy fontosabbnak tartod máshol a tőkét, hát akkor ez van.
2016. aug. 25. 17:31
 14/15 A kérdező kommentje:
A házból már egy pár árnyalattal jobb van. DeepCool Tesseract. A billentyűzetet annyira nem tartom fontosnak mert ha elkezdek játszani akkor azt x360 joystick-al fogom megtenni. Gondoltam venni hozzá egy wireless recievert de lehet hogy inkább új kontrollert veszek. Olyat ami usb-vel jó géphez.
2016. aug. 25. 19:19
 15/15 Joell ***** válasza:
Vargáné és társa...120wattosat
2022. márc. 3. 03:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!