Corsair CX 450W helyett XFX 450W PRO?
Figyelt kérdés
Corsair-t akartam venni de már nem kapható ott ahol rendeltem volna. Meg mondták páran hogy a cx sorozat nem a legmegbízhatóbb.2016. aug. 25. 13:41
1/15 Amarok Tonrar válasza:
Jó lesz. A CX elégséges, de nem jó.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Megy a PRO a kosárba! :D
2016. aug. 25. 13:46
3/15 anonim válasza:
Teljesen jó,a CX szériával semmi baj és még így is jobb mint a HEXA.Az XFX Pro meg Seasonic belsős.
4/15 A kérdező kommentje:
Hát én már nem tudom kinek higgyek. Eddig is a konfigok amiket kiírtam arra egyik annyit mond hogy max a tápot vagy max a ramot cseréld és jó lesz. Másik azt mondja hogy a vga-n meg a procin kívül kuka. Nem vágom. Majd jövőhéten megyek egy igazi informatikushoz aki ténylegesen ért ezekhez. Úgy nézem ezen az oldalon nagyon zavaros ilyen dolgokat kérdezni.
2016. aug. 25. 14:15
5/15 anonim válasza:
CX450M egy javított változat; nem mondhatják, hogy rossz, mert még teszt sem készült belőle, csak a kapott információkból tudjuk kisakkozni, hogy nem egy bóvli tápegység lett belőle. De neked már elmondtuk jó párszor, hogy az EU-ban azért nem éri meg venni CX-t, mert itt Vengeance is kapható, ami ugyanannyiért minden szempontból jobb.
A többi CX sem volt soha rossz, csak az OTP-vel volt baj, így nem ajánlottuk nagy teljesítményű gépek alá.
6/15 A kérdező kommentje:
550-es vengeance-t akartam venni egész jó árban is volt de nincs készleten. De szerintem tényleg az lesz hogy még egy szakemberrel átbeszélem az egész konfigot.
2016. aug. 25. 14:59
7/15 Amarok Tonrar válasza:
Hm, nem azt mondtam, hogy a CX rossz lenne, csak nem a Corsair csúcsterméke, és az árán kapni jobbat is.
8/15 A kérdező kommentje:
Példának okáért ezt az XFX-et? 2 ezer forinttal olcsóbb. Azt nem tudom hogy minőségben mekkora a különbség.
2016. aug. 25. 15:10
9/15 anonim válasza:
Szakemberrel? Bemész egy üzletbe és átbeszéled EGY BOLTI ELADÓVAL? Ő nem szakember. Ezen a területen még az informatikus sem az, ők a szoftveres részéhez konyítanak. Ezekről csak úgy tudsz információt szerezni, ha nézel professzionális teszteket és akkor lesz összehasonlítási alapod. Esetleg megkérdezhetsz egy villamosmérnököt, de ő sem fog tudni mit kezdeni, ha nem néz bele a tápegységbe, akkor már egyszerűbb teszteket nézni.
10/15 A kérdező kommentje:
A "bolti eladó" annyira ért a gépekhez hogy több haveromnak is ő rakta össze a vasakat. A "bolti eladó" másodállásként működik. Amúgy gépeket szerel össze helyben szóval csak ott van valamennyire a témában. De most nem tudok beszélni vele mert csak jövőhéttől lesz nyitva.
2016. aug. 25. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!