Lehetséges ilyen?
Vettem egy Lenovo Ideapad 100 nevű laptopot amin főleg játszani szeretnék és eddig nem is csalódtam benne.
Minden játékot ki tudtam próbálni amit valaha is akartam.
(CS:GO,GTA IV,Splinter Cell Conviction stb.)
Adatai:
CPU: Intel Corei3-5005U @ 2.00GhZ
RAM: 4GB
GPU: Intel HD Graphics 5500
Mikor játszom ugye köztudott hogy melegszik a gép, de én néha attól félek hogy nem tud annyira hűteni és "megolvad" valami ott benn. Lehetséges ilyen?
Játék közben (pl.: CS:GO vagy GTA IV ahogy mondtam)számomra nagyon jó fps-t tudtam mérni CS:GO-nál folyamatosan 60fps felett GTA 4-nél 40-50 fps-t.
Tehát nem szaggatnak össze vissza.
Szóval az a pontos kérdésem hogy lehetséges e az hogy "megolvadjon" vagy hasonló dolog történjen oda bent?
A válaszokat köszönöm :D
(tudom a laptop nem játékra van de nekem ez a laptop megfelel erre :D)
"Szóval az a pontos kérdésem hogy lehetséges e az hogy "megolvadjon" vagy hasonló dolog történjen oda bent?"
Igen, de mi lenne ha egy programmal mérnéd játék közben a hőmérsékleteket?
Ahogy #1 írta, írasd ki játék közben a hőmérsékleteket, pl. MSI Afterburner-rel.
Ha 70° alatt marad, akkor szerintem nem lesz gond.
Egyébként a processzor vagy videokártya-chip sokszáz "lábának" egy-két forrasztása szokott magas hőmérséklet esetén elengedni, ami miatt nem kapcsol be mondjuk a gép.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!