Config ~300k? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Nos.. Pontosan én sem tudom milyen kompromisszumok mellett szeretnék laptopot/PC-t venni.
Leginkább a jövőmre szeretnék gondolni, (Tizediket kezdem idén) azaz programozásra, alap Microsoft programokra (excel, word, pp, stb), illetve sok böngésző ablak, oldal nyitásánál ne fagyjon szar*á a gép.
Játszani aligha szeretnék újabb játékokkal.
Tehát.. A jelenlegi gépem egy(nagyjából 8 éves gép):
-AMD Athlon X2 Dual core 4200+ (2,2GHz)
-2GB Samsung DDR2 ram
-Codegen táp valami 300W-os talán (vészhelyzet miatt lett belerava, gyári meghalt)
-Asus Geforce GT730 2GB GDDR3 (másfél éve vehettem bele 5k Ft-ért)
-GIGABYTE GA-M61SME-S2
-350GB Samsung HDD
Nagyjából ennyi volna a jelenlegi configom.
Azon gondolkodtam, hogy lehet VGA-t nem is szeretnék cserélni, hanem egy jövőre néző alaplapot, procit szeretnék venni bele többnyire, illetve SSD-t.
Gondolkodtam laptopban is a jövőre gondolva, lehet kelle majd hordozhatóságként is, de inkább nem szeretnék most laptopot.
Elfogadok akár 2 configot is, ami max 300k Ft, egyik a fenti igényeknek, a másik pedig egy ~60E Ft-ot VGA-val.
Január,Február környékén venném a gépet.
ÉRTÉKELEK MINDEN VÁLASZT! :)
Tehát ez volna a végleges config. Így megfelelő volna jelenlegi állapotban? Mivel pár hónap múlva megint más lesz a helyzet, csak nagyjából helyben akartam tudni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!