Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A laptopom nem jön vissza...

Bollat kérdése:

A laptopom nem jön vissza alvó üzemmódból. Mit csináljak? Win 10. Acer Aspire E5

Figyelt kérdés
Ha lehajtom a laptopot alvó üzemmódba áll(még a visszajelző led is narancsra vált) és vissza is tudom kapcsolni.De ha főkapcsoló gombbal,vagy leállítás menüben vagy csak megvárom azt a 15 percet amíg alvóba áll a visszajelző led nem vált narancsra és semelyik gombbal se tudom visszahozni a gépet.Csak akkor ha hosszan nyomom főkapcsolót és ezáltal kikapcsolom a gépet.Mit tegyek?

2016. aug. 24. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
fn nyomvatartva? Esetleg fn + valamelyik alvásos funkciógomb (ált. F1-2-3-4... szokott lenni)
2016. aug. 24. 22:06
 2/3 A kérdező kommentje:
óóó sikerült köszi.úgy emlékeztem próbáltam már.ezek szerint mégse :) köszönöm a segítséget
2016. aug. 24. 22:10
 3/3 A kérdező kommentje:
mégsem működik. :/ időnként még mindig úgy megy alvóba, mintha menne és nem tudom visszahozni
2016. aug. 26. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!