Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ki melyiket tudná nekem...

Ki melyiket tudná nekem jobban ajánlani? Computerimperium.hu/images/Lenovo_IdeaPad_100. jpg (75ezer forintosat!? ) www.notebook.hu/acer-aspire-mini-es1-131-c56p-nx-mykeu-001#r eszletek Vagy esetleg az utóbbit?

Figyelt kérdés
Lenovo notebook, Acer notebook

2016. aug. 12. 12:55
 1/4 A kérdező kommentje:
"eszletek"= ez ellöttit
2016. aug. 12. 12:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Pontos linkek:

[link]

[link] eszletek

Amúgy írd le hogy mire kell és hogy mennyid van rá.A 2 szinte ugyan az.

2016. aug. 12. 13:15
 3/4 A kérdező kommentje:
75 ezer forint körül kéne gondolkozni, amolyan tanulós gépnek kéne, tehát minimum 4gb ram, 500gb hdd kellene bele, a processzor csak legyen két magos és legalább 2 ghz-s. Azért mondtam a nagyjábol ugyanolyanokat mert nem tudok dönteni melyik a jobb!
2016. aug. 12. 14:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Az acer mellet szól a passzív hűtés, de volt ismerősöm aki nem járt jól egy kicsit régebbi acerrel, a lenovora meg jókat mondanak, ámbátor az acerre sem mondanak rosszat!
2016. aug. 12. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!