R9 VS 960 játékra?
Sziasztok! Jelenleg egy gtx 750Ti-m van, borzasztó választás volt, de hát a hibáiból tanul az ember. Az lenne a kérdésem, hogy játékra (R6 Siege, Battlefront, No Man's Sky, stb..) melyiket ajánlanátok? Olvastam, hogy az R9 jobb, mint a 960, de bennem egy ideje az van, hogy az AMD az nem olyan jó, mint az Nvidia. Nah, de akkor melyik ezek közül? :
[link] )
[link] )
70 ezerért már RX470 kapható, ami mindkettőnél erősebb.
#1 +1
Semmi gond nincs az amd-vel videókártyák terén
PCX jó bolt, csak figyelni kell az árakat, mert többször tapasztaltam, hogy egyik nap 20000 normál áron egy termék másik nap 19980 és odaírják, hogy 10% kedvezmény (eredeti ár: 21978)
Egyébként megbízható és viszonylag olcsó is.
eddig minden elektronikai dolgomat PCX-en vettem, ami ott kapható volt persze.
Egyetlen gond PCX-el a garancia kezelés. Sokaktól hallottam és már tapasztaltam is sajnos, hogy szeretik elhúzni.
Párom rendelt egy monitort, 1 hét után megjelent rajta egy csík, visszaküldte, 3 hónapig tartott kicserélniük.
Azért nem m1 :)
Iponon és aquan a garancia intézésem 10 nap körül mozgott.
DE! pcx árai többnyire verhetetlenek.
Én tápot gariztattam ott egyszer. Nekem 3 hétbe telt utána levásárolhattam.
Annyira nem verhetetlen mostanában a compker is elég olcsón adja a dolgokat és korrektet ők is. Mindig személyesen veszem át a cuccaim eddig ők voltak a legkorrektebbek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!