1/14 anonim válasza:
Egyben PC-t nem szoktak a gamer-ek venni, de nem rossz gép...
2/14 anonim válasza:
A proci még elmenne, de videókártyából r7 360 lenne a minimum (vagy rx 460).
3/14 anonim válasza:
Attól függ, milyen játékra gondolsz, de a nagyját simán elviszi szerintem.
Mindazonáltal az emag-ról nem vásárolnék a helyedben, rengeteg negatív kritikát kapott.
4/14 anonim válasza:
Pénzkidobás. Ennél százszor jobb gépet rakok neked össze 120k-ért hardverapróról.
5/14 anonim válasza:
Sőt, ennyiért még ÚJONNAN! is kijön egy konfig i5-6400-zal, VGA nélkül ugyan, de még a proci beépített IGP-je így is xarrá alázza azt az R7 240-et...
6/14 MGéza válasza:
Csak tudnám, mi ez a szemérmes hallgatás a tápról az összes oldalon...
Rendelj inkább ha összerakott kell és nagyon nem tudod mi menjen bele, mondjuk a pcx-nél, ott bármit cserélhetsz ha nem tetszik.
7/14 anonim válasza:
Tápból FSP-t vagy CoolerMaster-t javasolnék, az ilyen noname Codegány meg Incom szarokat lendületből ki is hajítanám...
8/14 MGéza válasza:
Cooler Mastert? Azt ugyan minek, nem a márka számít, az értelmes CM tápok 20 ezer felett kezdődnek, kérdezőnk szerintem nincs annyira eleresztve pénzzel, különben nem ilyen gépet nézett volna ki magának. Tényleg kedves kérdező, mennyit szánsz gépre?
9/14 anonim válasza:
Azért javasoltam CoolerMaster-t, mert igaz hogy drága, viszont sokkal strapabíróbb. Nem mindegy, hogy egyszer fizetsz ki 15 ezret egy tápra,vagy ötször hatezret, mert bedöglik. Nem véletlen hogy Codegány senkinek se kell...
10/14 MGéza válasza:
Ez egy előre összerakott konfig. Tegyél bele egy dedikált videokártyát és jó is lesz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!