Összetudnátok rakni nekem egy maximum 140 ezer Ft értékű Gamer Pc-t?
Egy olyan pc kéne nekem amin laggmentesen futnak a játékok(Gta5,Minecraft, Rocket league, Fifa16,17. És 1 éven belül nem nagyon szeretnék fejleszteni. A 140 ezer a max, többet sajnos nem tudok kiadni. De nekem is vannak elképzeléseim.
Erröl mi a véleményetek?
Ez a leírás kész, "az összeszerelés 8 munkaórát vett igénybe"(wtf), "Figyeld a részleteket: nézd a színek összhangját, a kábelek gondosan kiválasztott íveit".
Érted, mert mégis mi a legfontosabb egy egy milliós gépnél, ha nem a kábelek gondosan megválasztott ívei. És miért van ebben 750 es táp? :D
Asus H110M-K alaplap 16 626 Ft
Intel Core i3-6100 processzor 34 156 Ft
Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4 2133MHz HX421C14FB2/8 memória 12 525 Ft
Gigabyte RX460 2GB GDDR5 GV-RX460WF2OC-2GD videokártya 39 897 Ft
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez 14 434 Ft
XFX TS Series 430W 12 463 Ft
Zalman R1 számítógép ház 11 200 Ft
Összesen 141k az az ezeres remélem nem baj. Ha baj akkor Deepcool Tesseract háznak és úgy csak 139k
8 munkaóra? Nekem a vízhűtéses rendszeremhez kellett 1,5 óra mert fingom nem volt hogy rakjam fel rendesen XD
Maradjunk annyiban, imperium még viszonylag a legnormálisabb előre összerakott gépekkel foglalkozó cég, de így is elég satnya az összerakás. Gagyi táp (olcsó, nem bírja a terhelést), legolcsóbb videokártya (gyakran referencia kártya, ami hűtésben, fázisokban, teljesítményben alatta van az egyedi hűtésűeknek), és még lehetne sorolni.
A leírt gép teljesen jó, esetleg lehet fractal design integra m 450w-os táp is.
vga-ból használtan picit jobb:
esetleg ez:
viszont itt nincs visszajelzés, szóval csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!