Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Maximum 120k pénzért laptop...

SoulEater7797 kérdése:

Maximum 120k pénzért laptop Euronicsból?

Figyelt kérdés

[link]

Előre is köszönöm!

2016. aug. 22. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Hülyeségnek tartom. Laptopot használtan garanciával sokkal érdemesebb venni. Én ebbe vagyok fülig szerelmes (eléggé körülnéztem 2 hónapja, hogy megtudjam melyik a legjobb laptop, csak aztán arra jutottam hogy asztali gépre lesz szükségem):

[link]

ez kicsit jobban odabasz mint azok a műanyag consumer szarok a kirakatból, és még kérhetsz bele egy kis tuningot is mert marad rá pénzed (SSD, több ram ilyesmi)

2016. aug. 23. 00:32
 2/3 zombozo ***** válasza:

Relatív nagyon ez a laptop választás. Amikor elavult a régi laptopom én is vágytam egy használt prémium gépre, csak egy a bökkenő: akkuja a többségnek 1,5-2 órás, vagy meg se mondják, hogy mennyit tudnak valójában. Aztán ezért vettem sokkal drágábban egy újat, bánom is kicsit, mert nem alumínium házas, de a hosszú akku idő nálam számít.

Vagy veszel újat, szuper akkuval, de gagyi minőségben, tervezett elavulást figyelembe véve.

vagy veszel használtat rossz vagy jó akkuval prémium minőségben élettartamra tervezve.

50-60 ezer Ft-ért már lehet kapni alumínium DEll Latitude vagy HP Elitebookot, ami azért nem rossz ár érte.

2016. aug. 23. 10:31
 3/3 zombozo ***** válasza:

Kérdésedre a válasz:

[link]

[link]

[link]

HP és DELL most a legjobban megbízható márka.

2016. aug. 23. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!