NVIDIA GeForce G105M 512MB szerintetek jó?
2010. ápr. 20. 17:38
1/10 anonim válasza:
Nem rossz, de esélyes, hogy egy ATi HD4330 (vagy jobb) kártyával szerelt notival jobban járnál. Bár attól is függ persze, hogy mire akarod használni a gépet.
2/10 A kérdező kommentje:
néhány játék meg inkább neteznék rajta
2010. ápr. 20. 17:48
3/10 anonim 

válasza:

notival nem lehet játszani, bárki bármit mond, a videókártya akkor is le van benne gyengítve.
4/10 A kérdező kommentje:
Ha valaki talál esetleg egy jobbat ezen az oldalon az rakja ki ide a linket max 145ezer forintér [link]
2010. ápr. 20. 17:52
5/10 A kérdező kommentje:
max ilyen régi játékokat nyomnék rajta vagy gyengébbeket de nem a játék a fő cél
2010. ápr. 20. 17:54
6/10 anonim válasza:
Miután a linked nekem nem működött, nem tudom, hogy konkrétan milyen notiról volt szó, de nekem ez eléggé bejön:
(Remélem jó a link.) Ebben HD4570 van és e mellé egy Athlon QL65. Notinjátszásra szerintem elég kiegyensúlyozott páros.
7/10 A kérdező kommentje:
ja ezen is gondolkodtam , nem rossz notebook
2010. ápr. 20. 18:57
8/10 A kérdező kommentje:
az eredeti link nekem se jön má be de ez volt : [link]
2010. ápr. 20. 19:28
9/10 anonim 

válasza:

Szövegszerkesztés, videonézés, supermario, kisebb flash játékok - erre jó lesz.
10/10 anonim 

válasza:

Nvidia nagyon jó főleg ez a tipusu nekem ez van és a gta 4 EPISODES FROM LIBERTY CITY 1280x760 Antiscop:8x megy lagg mentesen.Természetesen a többi dolog is számit csak mondom hogy egy jó kártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!