Melyik a jobb videókártya?
2016. aug. 23. 12:06
1/8 Lord Hidan válasza:
a 750ti erősebb kicsivel. De ha rászánsz még 5ezret sokkal erősebbet tudsz venni mind2nél
2/8 A kérdező kommentje:
Az mi lenne?
Mi a kártya neve?
2016. aug. 23. 12:24
3/8 dromedarbalu válasza:
Vagyél egy rx460 at. Árban kicsit több de ez egy teljesen új vga. Az ùj jätékokban is hasznälhatò lesz dx 12 alatt. De a linkelt kärtyäkat dx 11 bei is elveri.
Én Most 43 ezerért vettem a 4 gigäsat. De a két gigäs olcsöbb kicsivel.
4/8 Lord Hidan válasza:
Rx 460. gtx 950 fölött teljesít főleg az új játékoknál dx 12 alatt. Doom-nál pl szinte veri a gtx 960-at is.
2gb-os verzió is elég azzal is el leszel egy db-ig :)
5/8 A kérdező kommentje:
köszi szépe ezt veszem meggyőztetek :D
2016. aug. 23. 15:41
6/8 A kérdező kommentje:
Viszont most este nekem mindenki azt mondta hogy az amd szar és hosszútávra is szar.
Inkább a gtx 750 ti t vegyem.
Ez igaz?
Hogy szar az amd?
2016. aug. 23. 21:46
7/8 Lord Hidan válasza:
Vannak zöld fanok ezekből a fanság beszél. Processzorok terén jelenleg nem a legjobb de a videókártyák jók nincs gond velük. Jobb beruházás mint a 750ti, gtx 950. Random hozzá nem értők ha azt mondják hogy szar attól még nem lesz szar
8/8 A kérdező kommentje:
rendben. köszönöm az értelmes választ :D
2016. aug. 24. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!