Az a lényeg, hogy minőségű legyen, de ha lehet 100000ft alatt legyen, nem kell hogy legyen rá telepítve op rendszer, de az alaplapja engedje, hogy régebbi op rendszert is tehessek rá. csak hogy tudjátok, nem arra értem, hogy lehessen rá win 95-öt tenni, csak arra, hogy ne olyan legyen, hogy windows 8-nál kisebb verziót nem enged telepíteni.
a ment-et eddig végig úgy értettem, hogy nem csinál mentést.
2016. aug. 22. 23:34
12/20 A kérdező kommentje:
egyébként nekem is dosboxom van, csak az nem csinál mentést a supaplexben. ezért kéne más emut vagy nézd meg a windows 7-eden, hogy hátha azon elfut. Nem kell vele játszani, csak azt nézd meg nekem, hogy elfut-e. Ha igen, akkor nem kell másik emu, egyébként meg valószínűleg feltelepíti, mert windows 8.1 promon az van. csak finoman és röviden fogalmazva a windows 8 szar.
2016. aug. 22. 23:50
13/20 anonim válasza:
Rendben van, megnézem. És mi legyen, ha működni fog, és kell egy ilyen laptop neked?
2016. aug. 22. 23:57
14/20 A kérdező kommentje:
Hát jó lenne, mert azon csak a saját cuccom lenne, nem az egész család cucca, és szerintem ettől gyorsabban futna. Egyébként lehet hogy inkább az kéne, amit találtam, mert 1. az olcsóbb. 2. tetszik a kinézete is. De csak az a lényeg, hogy nézd meg, hogy elfut-e win7-en, ha nem, akkor nézek dos emut, ami csinál mentést. Azért jól jönne a keresésben a segítség.
2016. aug. 23. 00:16
15/20 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy DOSBOX-on kívül nem használok más emulátort, szóval a többiről nem tudok nyilatkozni. Viszont ha Win 7 alatt fog működni az emulátor és a Supaplex, az már egy jó dolog.
Mentéseket nem fog csinálni, tekintve hogy magában a Supaplex-ben nem lehet menteni, szóval ahhoz át kéne programozni magát a játékot, de működni fog, és ez a lényeg :)
Ha pozitív lesz a teszt eredménye, akkor, ha szeretnéd, megbeszélhetjük a laptopot. Nem tuti, hogy tudok olyat szerezni, de egy próbát megér, mert így olcsóbban kapnád meg.
2016. aug. 23. 00:22
16/20 zombozo válasza:
Fél éve nekem is ez volt a kritériumom, hogy se Win8.1 se Win10 nem kell a laptopomra. Ha tévednék, javítsatok ki, de a többi márka már csak Win8.1 és fölfele támogatott driverileg.
Dell Vostro 3558 Dell 5558 megnéztem van Windows 7-es driver, áruk 125.000 Ft-tól vannak, ami átlépi a 100.000 Ft-ot. A biosban pár dolgot át kell állítani ahhoz, hogy Windows 7-et tudjad telepíteni.
2016. aug. 23. 10:06
17/20 A kérdező kommentje:
A supaplex az csinál mentéseket mert automentést csinál, csak dosboxban nem fér hozzá a player.lsthez, mert rejtett. De ha működik akk jó. Egyébként meg az amit én találtam az jó, ha nem működik akk megoldom.
2016. aug. 23. 12:01
18/20 A kérdező kommentje:
Na a problémámat sikeresen megoldottam. Ha megy a dosbox win7-en, akk majd amit találtam azt megveszem.
2016. aug. 23. 12:30
19/20 A kérdező kommentje:
Na megnéztem és állítólag elindul win 7-en.
2016. aug. 23. 14:11
20/20 anonim válasza:
Na kipróbáltam, és működik is! Mentés alatt a megcsinált pályák jóváírását érted? Mert akkor persze hogy csinál "mentést", már én nem nevezném annak.
Szóval igen, a Supaplex a DOSBOX-szal megy Windows 7 alatt :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!