Milyen laptopot ajánlanátok nekem?
Én személy szerint az Acer márkát javaslom. Úgy 8 éve vettem egy középszintű Acer laptopot (Extensa 5635Z), és ezalatt az idő alatt egyedül a "D" betű lett kissé gyíkos (de működik), mindezt úgy, hogy volt a laptop használva hidegben-melegben, és jópár ezer kilométert megjárt, még USA-ba is kijutott. Na ezt nevezik mifelénk minőségnek.
Az igaz, hogy a gétéá öt nem fut rajta, hát aztán...fut rajta másik ötszázcsilliárd játék.
1. nem szoktam gtazni, úgyhogy az nem baj.
2. az a kérdés lényege, hogy milyet vegyek, és hogy hol tudnám beszerezni. (ezt csak azért írtam, hogy a következő válaszadó tudjon a beszerzéséről is mondani)
Én azt mondom, ez egy elég korrekt gép. Nem gamertípus, de a feladatait SZVSZ ellátja. Ha nem "gétéázol", akkor bőségesen elég.
A beszerzésben pedig, mint mondtam, lehet hogy tudok segíteni.
Nem tudom hogy ismered-e a supaplex nevű játékot. Az megy win xp-n, de nem ment dosbox-ban. esetleg meg tudod nézni, hogy windows 7-en működik-e? Itt egy link ahonnan letöltheted: [link]
itt kattints a supaplex.zip-re, és utána meg is tudod nézni. (én is megnézném, de nekem csak win xp-m meg win 8-om van. ha nem működik vagy nem tudod kipróbálni, akkor tudnál valami dos emut javasolni
Nekem megvan, egyik régi kedvencem, és Windows XP alatti DOSBOX-ban működött jól. Holnap megnézhetem egy Win 7-es gépen is. Ha feltelepül a DOSBOX és elindul, akkor nincs akadálya a dolognak.
Mindenesetre az én "túlélő típus" Acer-em hibátlanul viszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!