Egy Intel Core i5 6500-as proci ki tud szolgálni egy gtx 1070-et?
Amúgy most nézem, az i7-6950X sem tudja kezelni a 3000Mhz es memóriát, akkor minek gyártya a kingston?
Mondom én, hogy alaplapról ki lehet azt használni.
.. lehet, hogy játszik vagy pokerozik, az is játék, de nem veszi olyan komolyan, mind te! Te ráköltesz 500ezret a gépedre, azért, hogy játszál.Ez normális?
Meg amúgy is, más a pc játék, meg más a sakk.Komolyabb emberek is játszanak, de azok nem videojátékkal..
nem igaz, hogy nem tudsz külömbséget tenni a kettő között..
És szerinted miért ez a munkájuk? Ha nem szeretnének 20-30-40 évesen játszani, akkor nem csinálnák ezt.
Amúgy meg, mondjak játékokat? Legyenek L betűs játékok!
L betűsből hirtelen ezek jutnak eszembe:
L.A. Noire, Life is Strange, Limbo. Mindhárom a történetéért, és az atmoszférájáért kapott méretes elismerést.
Vagy ott a This war of mine, ami nyomasztó hangulattal, és kegyetlen játékmenettel megspékelve igyekszik átadni a háború áldozatainak életét.
Vagy ott a Deus Ex széria, ami a Cyberpunk, mint videójáték műfaj egyik alappillére, és egy sötét, de igencsak valóságszagú jövőképet festve elénk boncolgatja a technológiai fejlődés társadalmi hatásait, a társadalom látásmódját a másság elfogadását illetően, és nem kisebb kérdést pedzeget, minthogy mit is jelent embernek lenni.
Újabban pedig a Kickstarterhez hasonló donation-alapú oldalak, valamint különböző digitális platformok (különösen a Steam) térhódításának köszönhetően az indie fejlesztők előtt is kitárult a nagyvilág kapuja, a megannyi indie fejlesztés között pedig olyan mélységgel megáldott alkotásokat lehet találni, amit a nagyok között nemigen talál az ember. Leszólhatod a játékipart, de épp abban a korban élünk, amikor - mint annak idején a filmek - a videójátékok is kezdenek felemelkedni a művészet szintjére.
De, tudok különbséget tenni, te nem bírod elfogadni, hogy digitalizált világban élünk, és manapság már minden korosztály aktívan játszik videojátékokkal.
Több felmérés is készült már, hogy mi is a "gamer" réteg átlagéletkora. A kekeckedés elkerülése végett, ez olyan embereket jelöl, akik aktívan játszanak videojátékokkal.
Ez az átlagéletkor 30-31 évre tehető. Nem 10, nem is 20. 30. A videojátékok a ma apuka-/anyukakorú emberek gyerekkorában indult robbanásszerű terjedésnek, és veled ellentétben, a többség nem nőtte ki. Sőt, megfertőzte a náluk is idősebb korosztályt. Ha szerinted mindenki nyomorék, aki felnőtt, vagy akár idős fejjel játszik, kapaszkodj meg: Ők vannak többségben.
Gyerek vagy, nem érdekelsz..
Mondok valamit. A Konami lehúzta a rolót, ez annyit jelent, hogy felejtsd el a jó játékokat! Talán a Sony mutat még valamit, de nem hiszem, hogy sokra számíthatsz tőlük a jövőben..
Látom nem sikerült értelmezni, amiket eddig írtam :)
Mindegy is, 23 évesen gyerek vagyok neked, ám legyen. Már csak szakmai okokból is figyelemmel kísérem a játékvilágot, arról nem is beszélve, hogy szórakozásként is részese vagyok, de te biztos jobban értesz hozzá, mint én :)
Vitát nyerni nem fogok ellened, mert ahhoz képesnek kéne lenned a saját hangodon kívül mást is meghallani. Én végeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!