1/6 anonim válasza:
valamilyen csatlakozóval vagy funkcióval bővíthetsz a gépeden.. pl lehet több usb
2/6 A kérdező kommentje:
Szóval hogy pl eddig nem volt hely több monitornak de evvel lehet ?
2016. aug. 21. 18:59
3/6 anonim válasza:
a monitorhoz videokártya kell viszont azt sok dolog határozza meg hogy milyen videokártyára van szükséged
4/6 anonim válasza:
Hát pont kijelző csatlakozót nem igazán bővítünk kártyával, de lehet ez helyett plusz USB, hálózati vagy hangkártya is, sőt ide tartoznak többek között a videokártyák és a TV tunerek is. Egy ilyen kártya lehet belső bővítésre is azaz például IDE/SATA csatlakozókkal is bővíthetjük a gépünket...
5/6 anonim válasza:
A legtöbb alaplap már mindennel el van látva, de ha nem elég az integrált megoldás, akkor RAID adapterekkel, hálózati kártyákkal és hangkártyákkal (mondjuk belső hangkártya pont hogy rossz ötlet) fel tudod tölteni a helyet, de a gyorsabb SSD-ket is lehet oda rakni, például.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem nem kell még 1 monitor csak egy példát akartam mondani de akkor látom rosszat mondtam :)
2016. aug. 21. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!