Mit lenne érdemes cserélnem elsőként ebben a konfigban?
Figyelt kérdés
3 éve volt nagyfelújításom, lassan úgy érzem itt az ideje valami cseréjének/bővítésnek, ami fontosabb lenne. jelenleg így állok: Gigabyte H87-HD3 alaplap, FSP HEXA 500W táp, Corsair 2 x 4GB DDR3 ram, Intel Core i5-4570 processzor, és egy Geforce GTX 960as kártya. olyan távlatokban gondolkodom ami még nem vonja magával a többi cseréjét, szóval jó az alaplapomhoz és a tápom is elbírja ha lehet ilyen keretek közt mozogni2016. aug. 20. 20:20
2/4 anonim válasza:
Ehhez én most nem nyúlnék. Esetleg fél-egy év múlva jöhetne egy VGA csere, ha muszáj.
Talán használnád valami olyasmire a gépet, amihez jelenleg gyenge?
3/4 A kérdező kommentje:
jelenleg nincs vele problémám, csak ismerve milyen rohamos fejlődés megy mostanában meg szeretném előzni hogy túlságosan kiöregedjen és megint szinte mindent cserélhetek majd egyszerre mert hozza magával. de akkor még nem nyúlok hozzá, végülis nem is játszom túl sokat és eddig kielégíti az igényeimet a jelenlegi konfig is
2016. aug. 20. 20:35
4/4 anonim válasza:
Nem vagyok jós, de nyugi, a processzor szerintem még legalább 3 évig mindenre elég lesz, vagy akár még tovább. VGA más, ott tényleg kissé gyorsabb a fejlődés, de egyelőre ott sincs szó arról, hogy elavult/gyenge volna a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!