Sapphire Radeon Nitro+ 470-hez elég egy XFX 430W-os táp?
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy elég viszont a VGA dobozán azt láttam hogy "at least 500W or better power supply".2016. aug. 20. 10:58
21/23 anonim válasza:
Egy játékot kiragadni a tömegből, bravo.. Kb annyi értelme van mint a doom vulkan benchmarkot mutogatni mondván, hogy mennyivel jobb az amd. Néhány évente jön 1-1 olyan játék mint a metro, amikben utána évekig benchmarkoljuk a kártyákat(és n+1 évvel a megjelenés után boldogan konstatáljuk, hogy a legújabb highend kártyán már bizony stabilan tartja a 60 fps t mindent feltekerve). Totálisan irreleváns. Ha százból 3 játéknál kell valamit lehúzni, de cserébe jó áron jutottunk a kártyához a legtöbb embernek már bőven megérte - ez a kártya ilyennek tűnik.
22/23 A kérdező kommentje:
Szval jó a kártya. Vagy pediglen valami nem tiszta nálam hogy ezt a kártyát választottam?
2016. aug. 20. 13:47
23/23 anonim válasza:
[link] A későbbiekben úgy is bővíteni fogod a rendszered, és nem fogod megbánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!