Milyen videókártyát ajánlotok max 17-18 ezer ft-ig?
Esélytelen....
Használt HD7770-et (R7 250X szint) vagy HD7790-et nézz (R7 260 szint).
És ezekkel úgy fogjuk rá elmegy és nem úgy mint a DDR3-as R7 240-el amin örülsz ha HD-ban megvan a 25 FPS.
szerk:
*(ne ijedj mán meg a használt szótól)*
Hát azt én se tudom, talán van valami hardverapro szerűség ott is, esetleg ebay-es rendelés is játszik, illetve szerintem magyar aprós eladók sem köveznek meg, ha rákérdezel hogy külföldre kéne neked szállítani a kártyát :)
Ez a darab például szállítással együtt lazán belefér:
nézd meg a hátlapot XD rozsdásodik XD
azta...
De amúgy kérdezz rá a HA-s kollégákra, hogy bevállalnák-e, akik nyilván közelebb vannak hozzád azok inkább belemennének szerintem.
ezért nem akartam használtal szórakozni,soselehet tudni :D [link]
ezen az oldalon összeraktam a gépemmel és csaknem sirtam...eszméletlen gyenge, inkább körülnézek és érdeklödök hátha van olyn román oldal ahol használtan rendelhetek kicsit jobban:)
Kérdezd meg tőle, a pluszok mennyisége alapján nem igen az átverősök kategóriájába tartozik.
(ne kérdezze senki, hogy a link miért intel hűtőt ír pedig jó a link és VGA-hoz "szól" XD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!