Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videókártyát ajánlotok...

Milyen videókártyát ajánlotok max 17-18 ezer ft-ig?

Figyelt kérdés
Elöszöris nem szeretnék még rákölteni 9-10 ezret, ez az árkategória nekem pont megfelel, nem akarok vele far cry 4ezni se semmi mai játékot mert a gépkonfig amugyis gyenge, bőven elég ha elfut vele egy Skyrim, Far Cry 3, GTA 4, stb. ilyen kaliberü játékok. amit én láttam jónak az a Sapphire Radeon R7 240 2gb DDR3, de nem szeretnék pofáraesni.

2016. aug. 7. 15:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Esélytelen....

Használt HD7770-et (R7 250X szint) vagy HD7790-et nézz (R7 260 szint).

És ezekkel úgy fogjuk rá elmegy és nem úgy mint a DDR3-as R7 240-el amin örülsz ha HD-ban megvan a 25 FPS.

2016. aug. 7. 15:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem alapkövetelmény a HD, medium esetleg egy-egy játéknál high is bőven elég
2016. aug. 7. 15:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, ez a baj, hogy az R7 240-el HD-ban jó ha megütsz egy szaggatási küszöböt míg a 7770-el vagy 7790-el (ne mán meg a használt szótól) HD-ban sokkalta szebb grafikát tudsz megjeleníteni velük akár több FPS-el is míg a 240-ről ez nem mondható el, főleg hogy a tetű lassú DDR3-as RAM-al szereltet nézted ki, ami még 1GB-nyi memóriát is alig tenne tele.
2016. aug. 7. 16:13
 4/10 anonim ***** válasza:

szerk:

*(ne ijedj mán meg a használt szótól)*

2016. aug. 7. 16:14
 5/10 A kérdező kommentje:
mondjuk lehet az 1gb ddr5ös is megtenné, a használt 7770től meg nemfélek, csak az a helyzet hogy erdélyben élek és fogalmam sincs hogy honnan tudok beszerezni használt 7770et romániában
2016. aug. 7. 16:42
 6/10 MGéza ***** válasza:

Hát azt én se tudom, talán van valami hardverapro szerűség ott is, esetleg ebay-es rendelés is játszik, illetve szerintem magyar aprós eladók sem köveznek meg, ha rákérdezel hogy külföldre kéne neked szállítani a kártyát :)

Ez a darab például szállítással együtt lazán belefér:

[link]

2016. aug. 7. 20:09
 7/10 anonim ***** válasza:

nézd meg a hátlapot XD rozsdásodik XD

azta...

De amúgy kérdezz rá a HA-s kollégákra, hogy bevállalnák-e, akik nyilván közelebb vannak hozzád azok inkább belemennének szerintem.

2016. aug. 7. 20:48
 8/10 MGéza ***** válasza:
Nem is figyeltem, igen durva :) Gyanúsan olcsó volt :)
2016. aug. 7. 22:06
 9/10 A kérdező kommentje:

ezért nem akartam használtal szórakozni,soselehet tudni :D [link]

ezen az oldalon összeraktam a gépemmel és csaknem sirtam...eszméletlen gyenge, inkább körülnézek és érdeklödök hátha van olyn román oldal ahol használtan rendelhetek kicsit jobban:)

2016. aug. 7. 22:14
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

Kérdezd meg tőle, a pluszok mennyisége alapján nem igen az átverősök kategóriájába tartozik.

(ne kérdezze senki, hogy a link miért intel hűtőt ír pedig jó a link és VGA-hoz "szól" XD )

2016. aug. 7. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!