Amikor bekapcsolom a gépet csak egy pillanatra villan fel az alaplap jele aztán semmi kép de hang van és a led is világít a monitoron. Ezt miért csinálja?
Utána olvastam és az jött ki hogy tápot vagy videókártyát kéne cserélni. Ezeket megtettem reggel és délután tökéletesen működött a gép aztán amikor este bekapcsoltam volna ugyan ezt csinálta. A gép hátulja ráz, az alaplapi hangákrtyába bármi bedugva beszűrődik a gép zaja. A konfigom:
ASRock FM2A58-DG3+ alaplap
Videókártya: GTX 950
Processzor: athlon x4 860k
Táp: Corsair vengeance 500w
Ram 8gb
Az alaplap, processzor és a ram 2 évesek a táp és a videókártya viszont még új.
Teljesen tanácstalan vagyok mit kéne tenni :/
Ha a gép hátulja ráz, akkor zárlatos a géped, nem kéne bekapcsolgatni.
Jó eséllyel nem raktad be beszereléskor a gépházhoz adott műanyag távtartó alátéteket, aztán most a fém csavar érintkezik valahol/valahogy egy áram alatt lévő résszel.
Szedd ki a gépházból a gépet alaplapostól, rakd fel 2 fadarabra (amit picit bélelsz, vékony szövet stb) és nézd meg úgy.
minden gépházhoz adnak műanyag alátéteket, amiket "elvileg" mindenki berak az alaplap és az azt rögzítő csavar közé.
A piros színű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!