Megéri újítani?
CPU:Intel Core i3 540 3.07ghz
Mainboard alaplap : PCI Express ASROCK H55M-LE
RAM 4GB DDR3
VIDEOKÁRTYA: NVIDIA GEFORCE GT430 DX11
Megéri újítani? Van olyan videokártya vagy processzor ami mostani és PCI expresses?
az nem mindegy hogy mikor akarok?
Nem tudom mikor fogok. Csak mondd, lehetséges?
2011 es a gép.. nem tudom hogy már lehet-e olyan gépet csinálni belőle amin a mostani játékok jól mennének...
Ez nagyon ártól függ.
Én megpróbálnám bővíteni még azt a gépet.
Alaplapot 8gig ramig tolnám.
Processzorból vennék egy i7-et olcsón.
A videokártyád nem ismerem. De azt akár gtx1080-et is vehetsz bele, úgyis megmarad majd a későbbi gépbe akkor.
szóval még van rá lehetőség ...
i7 es olcsón? hol? most néztem, 100-200k Ft között inganak az árak...
Lol. Azok az új i7-ek.
A te alaplapod csak régebbi generációs i7-eket támogat, amiket csak használtan tudsz venni.
Hardverapro-n például. Itt a lista milyeneket vehetsz hozzá:
De először 8 gigáig kéne bővíteni Ramot.
Második a processzor.
Harmadik egy erős videokártya.
Viszont videokártya előtt a tápot is meg kell nézned. Ha rossz minőségű, akkor nem szabad drága kártyát alátenni.
De inkább hagyjad a processzorod, mert most néztem i7 is 20k bele. Annyit már ne költs régi procira.
Amit erre a gépre külön rászánhatsz az hogy olcsón kibővíted 8giga ramra.
Ezután veszel egy jó tápot, amit majd a következő gépednél is felhasználhatsz.
És veszel egy jó videokártyát, ami viszont jó drága.
Vagy a legutolsó SOS opció, ha nagyon gyorsan olcsón akarsz gamelni:
1. 8 giga ram
2. [link]
És had szóljon. Ez az opcó akkor jó, ha a későbbi gépedbe sem nagyon terveznél 36k érték feletti videokártyát.
szóval már túl késő, vehetek egy új gépet ... Vagy mehet a 8gb ram és az új videókártya de abban nem vok biztos h ez feljavítaná a gép erejét mert a proci még mindig gyenge...
Vagy építsek egy új gépet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!