Miért nem indul a gép?
Figyelt kérdés
Csak felbúg az egyik ventillátor, de a monitor már nem kapcsol be. Egyszer sikerült bekapcsolni, de 10 perc után elsötétült a kép, felpörgött a ventillátor és csak a bekapcsológomb hosszan nyomásával tudtam kikapcsolni. Mire gyanakodjak?2016. aug. 19. 09:35
1/10 anonim válasza:
Occó Codegen tápra pl.
De ha stimmel a gyártó, akkor már bár mi lehet azon felüle.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem stimmel :) FSP Hexa 500W
2016. aug. 19. 10:20
3/10 anonim válasza:
Pedig ez azt jelenti, hogy az alaplap és a tápegység rendben van. Bios, ram, videokártyát ellenőrizd. Ha van integrált videovezérlő, akkor tesztelheted azzal.
4/10 A kérdező kommentje:
Mindent kihúztam és bedugtam újra, de ugyanaz a helyzet. Egyébként a videókártya ventillátor pörög fel egyből. Integrált VGA sajnos nincs.
2016. aug. 19. 11:11
5/10 anonim válasza:
Akkor ha megbizonyosodtál, hogy minden bevan dugva jó helyre, jól, akkor reseteld a biost.
6/10 A kérdező kommentje:
Valószínűleg inkább szólok valakinek hétfőn, mert én annyira nem értek hozzá, hogy biost resetelgessek. Bios resetnél az adatok nem vesznek el a gépről ugye?
2016. aug. 19. 11:46
7/10 anonim válasza:
Csúnya vihar nem volt az utolsó indítás óta, vagy történt esetleg az utolsú müködéskor, vagy azóta valami!?
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla, utoljára tegnap délután használtam akkor semmi baj nem volt. Az éjszaka folyamán nyekkenhetett meg valami. Vihar nem volt.
2016. aug. 19. 13:25
10/10 A kérdező kommentje:
Megvan a hiba oka. Hát én erre gondoltam volna utoljára. 2 hete vettem egy 1500 Ft-os USB-s Tescos egeret. Kíváncsiságból levettem és visszadugtam a régi golyós egeret. És tádááám, minden működik.
2016. aug. 20. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!