Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Notebook melegedés, lassulás....

Notebook melegedés, lassulás. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

HP Pavilion G6 notebookom van,olyan 4 éves lehet már.

Ma szétszedtem megtisztitottam,újrapasztáztam.

De nem teljesit jobban,sőt jóval rosszab.

3 éven keresztűl fix 60 fps el tudtam játszani,de most egy éve elkezdett ez leesni,most 18 és 60 fps között ugrál,de főleg 30 alatt,hűtőlap mellet....

Most hogy nyitva az Edge a processzor 79 fokos,az alaplap 82,GPU meg 71 és ez még csak egy szaros böngésző...

Az akkumulátor nincs benne,simán bevan dugva.

Még megfogom próbálni kevesbb pasztával,mivel gondolom többet vittem fel mint kellene.De eddig is hasonlan mozogtak mostanában a hőfokok...Nem fut semmi komolyabb a háttérben,virusok nincsenek,az op rendszert az iobitos cuccokal karbantartom,driverek a legfrisebbek...

2016. aug. 18. 22:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Az Iobites cuccok többet ártanak mint használnak...

Futtass egy víruskeresést vaalami normális antivírussal, pl Malwarebytes AntiMalware, vagy valami Live-CD-s cuccot.

Ha nem segít akkor elvileg a Hiren's BootCD-n van temperature monitor, ezzel le tudod ellenőrizni hogy a hűtéssel vagy az op rendszerrel van a hiba.

[link]

2016. aug. 19. 00:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Miért ártanának többet?

Futattam víruskeresést,és nem talált semmit...

2016. aug. 21. 23:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Túl sokat takarítanak, olvass utánna.

Processor mennyire van kihasználva?

2016. aug. 24. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!