Miért melegszik ennyire ez a processzor?
Nem rég vettem édesapámnak egy Intel Pentium 4 530-as procit abit-is7 alaplappal.
Gyári rézmagos hűtővel 50-70 fokig megy a gép terhelés nélkül.
Pasztázva van de így is...
Nincs húzva! Nem is lehet mert akkor az alaplap tiltja a sata csatlakozókat!
A videó kártyára gyanakszom mert szerintem igen nagy különbség van terhelés szempontjából.
A kártya szinte nevetséges ,de ez volt hozzá.. :ati radeon 9600 128 mb.
Valami ötlet valakitől?
gépház milyen? ha folyton csak forró levegőt keverget semmit nem ér.
Amúgy meg sokat nem kell várni ettől a géptől. Nekem i5 4690k alapjáraton 60 fokos XD ha 80 fölé nem megy, akkor nincs para.
Komolyan mondod hogy alapjáraton ennyire meleg? Az intel szerint a max biztonságos 72.72°C. Nekem alapon 35-37 fokos, teljes terheléssel 72 fölé még nem ment.
Áh, a jó kis Prescott magos Pentiumok...más néven radiátor ;D .
Anno nekem is volt egy 530-as, ezek melegednek rendesen. Bár terhelés nélkül az a 70 fok...nem nézted el esetleg, mert ha terhelve annyi az még ok.
Nem néztem félre. Core temp progival nézem és ennyi sajna.
A gépházam full alu és tiszta lyukacsos szóval nem reked bent a hő.
Még megpróbálom újra pasztázni vagy hűtőt cserélek.
Egy vga lesz hozzá most véve mert egy videót nem bír ez a kártya lefuttatni lagg mentesen 360p-be.
3000 ft-ért lesz ati radeon 5670-es hozzá ez már talán kiegyenlíti és még a hűtő cserén gondolkozom mert van 1 full alu cooler master 478-as hűtőm!
Tudnék házat ajánlani, most van benne 25 fok. :) Már 15 éve csak egy gyártótól veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!