Mitől csinálhatja ezt a processzorom? (többi lennt)
Figyelt kérdés
i5-4670k (húzás nélkül)
Semmi gond nem volt vele eddig. Arra lettem figyelmes, hogy a hűtője elég nagy fordulaton megy. Utána megnéztem a hőmérsékleteket és 60-70 fokot ír a processzorra. A hűtő cooler master seidon 120v ver.2. De ezt nem folyamatos használat után csinálja hanem bekapcsoláskor. Egyszer már csinálta de 2 perc után újra 30fok körül volt. Most ebben a pillanatban is 60 fok körül van.
2016. aug. 10. 11:01
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és ha megnyitok valamit már majdnem 80-ra is felmegy. Asztalon 60 körül van, de ha egy böngészőt megnyitok ugrásszeűen megnő.
2016. aug. 10. 11:04
3/8 anonim válasza:
Érdemes volna ránézni az órajelre, magonkénti kihasználtságra is. Működik a Speedstep, vagy a turbó folyamatosan? 3,4 avagy 3,8?
Amennyiben igen, valami folyamat használja...
4/8 A kérdező kommentje:
2016. aug. 10. 11:25
5/8 A kérdező kommentje:
random bekapcsolásoknál csinálja.
2016. aug. 10. 11:25
6/8 anonim válasza:
Akkor csinálj már egy képet amikor csinálja, mert ez alapján normálisnak tűnik.
7/8 A kérdező kommentje:
Csak az a "baj", hogy most nem csinálja. És amikor meg csinálta kkor nem printscreeneztem.
2016. aug. 10. 11:37
8/8 anonim válasza:
Majd nézd meg Feladatkezelőben, hogy mi használja a legjobban a processzort (ne felejtsd el a "minden felhasználó folyamatának mutatása"-t bekapcsolni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!