Miért érzékel 2 magot, amikor a processzorom 4 magos?
Figyelt kérdés
a feladat kezelő teljesítménynél 2 magot érzékel csak,miközbe a procim elvileg 4 magos.
AMD Athlon x4 750k -processzorom van.
hogy tudnám műlödésbe hozni hogy 4 mag legyen?
#processzor;gpu;proci;2mag;amd
2016. júl. 18. 23:02
1/9 anonim válasza:
Olyan programmal ami ki is használja azt a 4 magot.
2/9 A kérdező kommentje:
windows 2 mag ot ír, milyen program ?
2016. júl. 18. 23:17
3/9 anonim válasza:
Nekem is 2 magot ír az a10 5800k procimra de engem nem zavar.
4/9 anonim válasza:
Szabadjon megkérdeznem ki volt az a jó ember és miért pontozott le?
5/9 anonim válasza:
BIOS beállításokat nézd meg, hátha le van tiltva.
6/9 MGéza válasza:
4: biztos az, aki velem kevert össze :) Erőforrás figyelőben is nézted, cpu lapon, jobb fület kinyitva? 2 mag és 4 modul, valamiért a te windows-od 1 magnak ismeri fel a 1 amd modult. Milyen windowsod van?
7/9 MGéza válasza:
*Fordítva, 4 mag 2 modulba integrálva.
8/9 A kérdező kommentje:
Bios-t már nézegettem, nem nagyon találtam semmit.nem nagyon vagyok eligazodva az ebbe az Asrock féle BIOS-ba.
Windows 10-em van és a feladat kezelőbe azt írja,hogy magok:2
logikai processzorok:4 ,viszont amikor szeretném egy programmal unpark-olni a magokat akkoris csak 2-t mutat.
2016. júl. 19. 12:19
9/9 MGéza válasza:
Akkor nincs semmi gond, a win helyesen mutatja. Pont így: 2 modul 4 logikai mag, tehát nem hiányzik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!