Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ASUS ZenPad 10 Z300C vagy...

ASUS ZenPad 10 Z300C vagy Alcor IQ935R tablet?

Figyelt kérdés

Ezen két tablet között vacillálok.

Az Alcor egy dual oprendszeres tablet. Alapvetően tetszik, viszont még az alcorral, mint márkával nem találkoztam, így egy kicsit tartok tőle. Alapvetően jó véleményeket lehet olvasni erről a tabletről, viszont csak 1 év garit adnak rá. Tudom hogy kínai klón meg minden, de ha megbízható és használható akkor nem érdekel. Csak hát használni szeretném, és nem szervizbe hordani rendszeresen.

Az Asus ugyanannyiba kerül kb., "csak" androidos, viszont az legalább frissebb android. Jobb hangja van elvileg, viszont a képernyője nem annyira jó. Ellenben erre két év garanciát adnak. A vélemények között találni egy néhány olyat is hogy pár nap használat után bedobták a kulcsot, de ezt leszámítva alapvetően jó véleménnyel vannak róla.

Az alcor 9.7", az Asus 10.1"-os kijelzővel rendelkezik. Az asus-t volt szerencsém megnézni MM-ben (az alcor-t sajnos nem tudtam még kézbe venni), és kicsit furcsa volt számomra ez a hosszúkás forma. Megnéztem egy 9.7" samsung tabot (csak összehasonlítás képen, mert persze az 2-3 szor annyiba került), számomra az valahogy jobban feküdt.

Szóval ha van tapasztalatotok ezekkel a tabokkal vagy márkákkal kapcsolatban akkor szívesen várom őket.

Köszi.

#tablet #Asus #alcoriq935R
2016. aug. 18. 13:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!